GENÇ, ŞEHİT AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

GENÇ, ŞEHİT AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

GENÇ, ŞEHİT AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

GENÇ, ŞEHİT AİLELERİYLE İFTARDA BULUŞTU

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şehit ailelerine iftar programı düzenledi.

Şehit aileleri onuruna iftar programı düzenleyen Başkan Genç, programda masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve çocuklarıyla sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

ŞEHİT AİLELERİYLE TEK TEK İLGİLENDİ
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, şehit ailelerine iftar programı düzenledi. Başkan Genç, programda masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve çocuklarıyla sohbet edip, fotoğraf çektirdi.
İftar programına Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şeref İşler, Türkiye Harp Malulleri, Gaziler, Şehit Aileleri ve Dul Yetimler Derneği Trabzon Şubesi Başkanı Ahmet Tezcan ile çok sayıda şehit ailesi ve engelli dernekleri yöneticileriyle, üyeleri katıldı.


“NE YAPARSAK AZDIR”
Programda kısa bir konuşma Başkan Genç, şehit aileleriyle bir arada olmaktan son derece büyük bir mutluluk ve huzur duyduğunu ifade ederek şöyle konuştu; “Bu mübarek Ramazan akşamında sizlerle birlikte olduğum için gerçekten büyük bir mutluluk ve sevinç duyduğumu samimi bir şekilde ifade etmek isterim. Hepiniz iftar programımıza hoş geldiniz. Şehitlerimizin birinci derecede yakınları olan sizlerle iftar sofrasını paylaşmak ve sizlerle birlikte orucumu açmaktan son derece huzurluyum. İftar programımıza icabet ettiğiniz için başta şehit aileleri dernek başkanlarına ve sizlere bir kez daha huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Şehitlerimiz ve onların yakınları için ne yaparsak azdır. Şehitlerimizin bu aziz vatan için yaptığı büyük fedakârlığı hiçbir suretle ödeyemeyiz. Bu fedakârlığı anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Şehitlerimizin bu fedakârlığı olmasa bizler burada gönül rahatlığıyla, huzur içinde bir arada olamazdık. Vatanı korumak uğruna kanlarıyla bu toprağı sulayan şehitlerimizin bize emaneti olan sizlerin başımızın üstünde yeri var. Şehitlik makamı hepimizin malumu kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’de yüceliği ayetlerle tespit edilmiş çok ulvi bir makamdır. Bize düşen görev de şehitlerimizin emaneti olan sizleri daha güzel, daha refah dolu bir yaşama kavuşturmaktır. Bunun için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve bundan sonra da yapacağız.”

“DERMAN OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Şehit ailelerinin sorunlarını çözmeye devam edeceğini dile getiren Başkan Genç; “Pazarkapı Projemiz içinde söz verdiğimiz üzere şehit aileleri derneklerine hizmet mekânları tahsis ettik. Engelli derneklerimizle birlikte şehit ailelerine de bu konuda söz vermiştik. Elhamdülillah, bu konuda sözümüzü yerine getirmekten dolayı son derece mutlu ve huzurluyum. Bundan önce olduğu gibi; bundan sonra da sizleri desteklemeye, istek ve taleplerinizi yerine getirmeye, sorunlarınızı çözmeye bütün imkânlarımızla beraber devam edeceğim. Bir nebze de olsa sizlerin dertlerine derman olduysak ne mutlu bize… İnşallah, bundan sonra da nice birçok programlarda sizlerle bir araya geleceğiz. Bu vesilelerle de şimdiden yaklaşan Ramazan Bayramınızı da tebrik ediyorum ve hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.