GELECEK SAADETLE GELECEK!

GELECEK SAADETLE GELECEK!

GELECEK SAADETLE GELECEK!

GELECEK SAADETLE GELECEK!

Milli Görüşün 3 Kasım´daki kongrede yeniden ülke gündemine oturacağını söyleyen Saadet Partisi Maçka İlçe Başkanı Aydın; ?Gelecek Saadetle gelecek!? dedi.

Saadet Partisi Maçka İlçe Başkanı Hikmet Aydın, 03 Kasım 2019´da Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek olan Saadet Partisi büyük kongresiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MİLLİ GÖRÜŞ VE SAADET YENİDEN ŞAHLANACAK
Saadet Partisi Maçka İlçe Başkanlığında her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Olağan Divan Toplantısı´nın ardından yaptığı değerlendirmede 3 Kasım´daki büyük kongreye değinen Maçka ilçe Başkanı Aydın, bu kongrenin Saadet Partisi ve Milli Görüş´ün yeniden şahlanışına tanıklık edeceğini vurguladı.

KONGREYİ MUTLAKA TAKİP EDİN
Pazar günü yapılacak büyük kongreyle ilgili olarak vatandaşlara açık davette bulunan Aydın, gelemeyenlere de kongreyi TV´den mutlaka izlemelerini tavsiye etti.
Saadet Partisi Maçka İlçe Başkanı Hikmet Aydın; ?İnşallah bu kongremiz Milli Görüş ve Saadet Partisi´nin yeniden ülke gündemine gelmesi için bir başlangıç olacaktır.? dedi.

KARAMOLLAOĞLU İLE YENİDEN
Bu kongrenin Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu´nun yeniden seçilmesiyle noktalanacağını belirten Aydın, bundan sonrasının ise ülkenin geleceği için fikir verme, akıl verme, gerektiğinde muhalefet etme, gerektiğinde yol gösterme kısaca çalışmayla geçeceğini ifade etti.

BİLGE İNSAN TEMEL KARAMOLLAOĞLU
Temel Karamollaoğlu´nun bilgi birikimi ve tecrübesiyle birlikte Türkiye gündemini en doğru bir şekilde tespit ve takip eden, ülke insanını akl-ı selime ve düşünmeye davet eden bilge bir başkan olduğunun altını çizen Hikmet Aydın, Saadet Partisi´nin yeniden yükselişinin de Karamollaoğlu´nun bilgeliğiyle gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.
Ali TİRİTOĞLU