GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI BU ATÖLYELERDE YETİŞİYOR

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI BU ATÖLYELERDE YETİŞİYOR

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezini ziyaret etti.

GELECEĞİN BİLİM İNSANLARI BU ATÖLYELERDE YETİŞİYOR

AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezini ziyaret etti.

Maçkalı Şehidimiz Eren Bülbül’ün adını verdiği Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu; “Geleceğin bilim insanları bu atölyelerde yetişiyor!” dedi.

BU ATÖLYELER GELECEĞİN BİLİM İNSANLARINI YETİŞTİRİYOR!
Teknoloji haftası münasebetiyle AK Parti il başkanı Dr. Sezgin Mumcu ve eşi Gülderen Mumcu ile birlikte Bilgi ve İletişim Teknolojileri Birim Başkanı Seda Çelik Taflan, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Birim Başkanları Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezini ziyaret ederek gençlerle buluştu.
Şehrimizde Gençlik Merkezinin gördüğü ilgiden memnun olduğunu dile getiren AK Parti Trabzon İl Başkanı Mumcu sözlerine şu şekilde devam etti; “Çocuklarımız için her zaman daha iyi imkânlar sağlama gayreti içerisindeyiz. Bu gayretin karşılığını ise şehrimize kazandırdıkları başarılarla alıyoruz. Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezinde DENEYAP Atölyesini ziyaretimizde İSA (İnsansız Su Altı Aracı) alanında TEKNOFEST’ te 4. olan gençlerimizin heyecanına ortak olduk.


TRABZON’UN HER KÖŞESİNDE YENİ BİLİM İNSANLARI YETİŞİYOR
Şehrimizi temsil eden ve liseliler kategorisinde “İnsansız Su Altı Aracıyla” 4. olmaya hak kazanan öğrencilerin yanı sıra atölyelerde bulunan 160 öğrenci ile tanışma ve konuşma fırsatı bulduk. TEKNOFEST’ te 4. olan öğrencilerimizin bir ayrıcalığı var. Bu ayrıcalık; ürettikleri ‘İnsansız Su Altı Aracı’nın’ tüm parçaları kendileri tarafından yapılmış. Hazır hiçbir parça kullanılmamış. İşte bu desteklerle, bu projelerle Trabzon’umuzun her köşesinde yeni yeni Selçuk Bayraktar’lar yetişiyor. Bizim amacımız gençlerimizi geleceğe daha donanımlı şekilde hazırlamak.” ifadelerinde bulundu. 

GENÇLİK MERKEZLERİ 7/24 AÇIK!
Gençlik Merkezlerinin 7/24 açık olduğunu vurgulayan Mumcu; “Yerli ve milli üretimin temelleri bu mekânlarda atılıyor. Gençlik Merkezlerimiz 7/24 Kütüphane, çalışma odaları, resim ve müzik kursları ile birlikte gençlerimizin emrinde. Genç kardeşlerimize hizmette sınır tanımıyoruz. Bütün genç kardeşlerimizi gençlik merkezlerimize davet ediyorum. Gelsinler bu imkânlardan faydalansınlar, kendileri gelişirken ülkemiz için de katma değer oluştursunlar.” dedi.