GAYRİMENKULÜN YILDIZLARI YARIŞACAK

GAYRİMENKULÜN YILDIZLARI YARIŞACAK

Gayrimenkulün Yıldızları Yarışmasının Türkiye’de altı ilde gerçekleştirilen tanıtım toplantılarından biri de Trabzon’da yapıldı.

GAYRİMENKULÜN YILDIZLARI YARIŞACAK

Gayrimenkulün Yıldızları Yarışmasının Türkiye’de altı ilde gerçekleştirilen tanıtım toplantılarından biri de Trabzon’da yapıldı.

Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul yarışma platformu GYODER Sign of the City Awards’un 7’ncisi için Türkiye’de altı ilde gerçekleştirilen tanıtım toplantılarından biri de Trabzon’da yapıldı.

BAŞVURULAR 31 OCAK’A KADAR 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında yarışmada yer almak isteyen kurum ve kişilerin projeleriyle 31 Ocak’a kadar başvuru yapabileceği belirtildi. Geniş katılımlı jüri üyelerinin yapacağı değerlendirmenin ardından ödüller, Mayıs 2023’te düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.
Yarışmada yer almak isteyen markaların başvurularını 31 Ocak’a kadar www.signofthecity.com web sitesi üzerinden gerçekleştirebileceği belirtildi. Gayrimenkul sektörünün deneyimli isimlerinden ve akademisyenlerden oluşan jüri üyelerinin yapacağı değerlendirmenin ardından kurum, kuruluş ve kişilere prestij katan SotCA ödülleri Mayıs 2023’te düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

İNŞAAT VE EMLAK SEKTÖRÜ BU YARIŞMAYA 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, bölgemizdeki mimarlık ve inşaat sektöründeki markaların yarışmaya katılabileceğini belirterek; “Başvurular ücretsiz gerçekleştiriliyor. Elemeleri geçen projelerden yarışmaya devam edebilmesi için katılım payı alınıyor. 45 yaş altındaki genç mimarlar dalında katılım payı alınmıyor.” dedi.

GAYRİMENKUL YARIŞMASI İÇİN TRABZON’DA TANITIM YAPILDI. 
TTSO’da düzenlenen tanıtım toplantısına Hürriyet Gazetesi Reklam Grup Başkan Yardımcısı Aykut Abdullah Bilgiç, Hürriyet Gazetesi Reklam Bölgeler Direktörü Dilek Türkan Ünlü, Hürriyet Gazetesi Ankara İç Anadolu Karadeniz Bölge Reklam Müdür Yardımcısı Ali Öztürk, Hürriyet Gazetesi Karadeniz Bölge Satış Yönetmeni İsmail Öziç. Demirören Gurubu Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı Burcu Aldanmaz İyihuylu ve Demirören Medya Reklam Dijital Deneyim ve Reklam Çözümleri Müdürü Sinem Arat katıldı. Toplantıda yapılan sunumda yarışma hakkında şu bilgiler verildi: 

SEÇİM ÜÇ AŞAMALI OLACAK 
“GYODER Sign Of The City Awards değerlendirmeleri ve seçim işlemi üç aşamada tamamlanacak. Başvuru tamamlandıktan sonra başvuruların tam ve eksiksiz olduğu ve kategori kriterlerine uygunluğu değerlendirilecek ve teknik eleme gerçekleştirilecek. Teknik elemeyi geçen projeler arasında, alanlarında uzman olan jüri üyeleri tarafından 1. aşama değerlendirmesi yapılacak ve finale kalacak her kategoriden 5 aday belirlenecek. Finale kalan 5 proje, son olarak bütün jüri üyelerinin değerlendirmesine sunulacak. Her proje; jürinin belirleyeceği soruları cevaplayacak 3 dakikalık bir sunum hazırlayacak. Sunum sonunda proje yetkilisi 5 dakikalık bir görüşmeyle projeyi jüriye yüz yüze anlatma fırsatı bulacak. Değerlendirme sonucunda her kategoriden bir proje ‘GYODER Sign of the City’ olmaya hak kazanacak.”