GANİTA YAZA DAMGA VURDU

GANİTA YAZA DAMGA VURDU

üyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’nun hayata geçirdiği vizyon projesi Ganita, yaza damga vurdu.

GANİTA YAZA DAMGA VURDU 

Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’nun hayata geçirdiği vizyon projesi Ganita, yaza damga vurdu. 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun hayata geçirdiği Ganita-Faroz Sahil Düzenlemesi, şehrin yüz akı projeleri arasına adını yazdırırken, her kesim tarafından takdirle karşılanmaya devam ediyor. Gündüzü ayrı gecesi ayrı güzel olan Ganita, eğlence ve huzur atmosferini bir arada sunuyor. Ganita’nın son haline hala inanamadıklarını dile getiren Trabzonlular, Başkan Zorluoğlu’na teşekkür etti. 

GANİTA-FAROZ’A TAM NOT!
Büyükşehir Belediye Başkanı Zorluoğlu’nun vizyon projeleri arasında yer alan Ganita, şehrin marka değerini artırırken görkemli organizasyonlarıyla da misafirlerine doyumsuz anlar yaşatmaya devam ediyor. Gerçekleştirilen sosyal ve kültürel aktiviteler, konserler ve festivallerle yüz binlerce misafirini ağırlayan Ganita, farklı konseptlerdeki sosyal tesislerinde sunduğu hizmetlerle de tam not alıyor.

HER YAŞTAN İNSANA HİTAP EDİYOR
Ganita’nın Trabzon için herhangi bir yer olmadığını vurgulayan Başkan Zorluoğlu; “Ganita yüreği sevgiyle, aşkla, dostlukla, sanatla, şiirle çarpan, binlerce kişide iz bırakmış bir mekânın adıdır. Ganita sıkı müdavimleri olan bir yerdir. Trabzon’da gün batımının daha güzel yaşanabileceği Ganita’dan başka bir yer yoktur. Yürüyüş ve bisiklet yolları, iskeleler, seyir terasları, kafeteryalar, çocuklarımıza, gençlerimize hizmet edecek oyun alanlarıyla burası her yaştan insanımıza hitap ediyor. Ayrıca bir turizm şehri olan Trabzon için yeni bir destinasyon olmuştur.” dedi. 

MEMNUNİYET DUYUYORUM
Ganita’nın Trabzon’u yeniden denizle buluşturduğunu da belirten Başkan Zorluoğlu; “Hemşehrilerimizi denizle yeniden barıştıran ve sahille kucaklaşmalarına vesile olan Ganita projemiz, yıllardır dillere adeta pelesenk olan ‘Akdeniz akşamları bir başka oluyor’ şarkısını ‘Ganita akşamları bir başka oluyor’ şekline çevirmeyi başarmıştır. Karadeniz’in ve Türkiye’nin ses getiren sanatçılarının sahne aldığı Ganita’nın gecenin geç saatlerine kadar gördüğü ilgiden memnuniyet duyuyorum. Restoranları, yürüyüş ve dinlenme alanlarıyla fark yaratan Ganita projemiz yaza damga vurdu diyebilirim.” ifadelerini kullandı.

TESİSLERİMİZLE FARK YARATTIK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal tesisler noktasında fark yarattıklarını da dile getiren Başkan Zorluoğlu; “EYOF, Yalıncak, Botanik ve Sera Gölü’nde olduğu gibi ve Ganita sosyal tesisleri de hemşehrilerimizden büyük ilgi görüyor. ‘Ganita, Dalyan, Peşko ve Mendirek isimli kafe ve restoranlarımız 4 ayrı konseptle vatandaşlarımız ile yerli-yabancı turistlerimize hizmet veriyor. Zengin menülerimiz ve uygun fiyatlarımızla misafirlerimize en iyi ve kaliteli hizmeti sunmayı amaçlıyoruz.” şeklinde konuştu.

TRABZON HALKINDAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da günün yorgunluğunu atmak için sıklıkla Ganita’yı tercih ediyor. Zorluoğlu ile karşılaşan vatandaşlar ise yanına giderek teşekkürlerini iletiyor. Trabzon’un nezih bir ortama kavuştuğunu ve eğlence hasretinin sona erdiğini dile getiren Trabzonlular; “Ganita’nın gündüzü ayrı akşamı ayrı güzel. Deniz şehri Trabzon’da deniz kenarına inemez olmuştuk. Ganita şimdi 7’den 70’e her yaş grubunun bir şeyler bulabileceği ve keyif alacağı bir yer haline geldi. Bizlere bu imkânları sunan,  Trabzon’u sıkıcı bir şehir olmaktan kurtarmak için gayret gösteren bir Büyükşehir Belediye Başkanına sahip olduğumuz için çok mutluyuz.” ifadelerini kullandı.