FİRMALAR VE ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

FİRMALAR VE ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

FİRMALAR VE ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

FİRMALAR VE ÖĞRENCİLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Çuvalcı, Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nı işaret etti. TTSO Başkanı Çelebi ile Çuvalcının buluşmasında DOKKAF’24 için istişarede bulunuldu.

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi makamında kabul etti. Ziyarette, DOKKAF’24 hakkında görüş alışverişinde bulunulurken Rektör Çuvalcı, DOKKAF’ın önemine dikkat çekti.

TTSO VE KTÜ’DEN DOKKAF İSTİŞARESİ 
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinesinde ve KTÜ ev sahipliğinde 8-9 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (DOKKAF’24) için istişarede bulunuldu. 

FİRMALAR İÇİN ÖNEMLİ BİR FIRSAT
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, etkinliğin önemine vurgu yaparak her türlü desteği vermeye hazır bulunduklarını ifade etti. KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise öğrencileri ve işveren temsilcilerini buluşturacak olan Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı’nın, tüm şehir için önemli olduğunu ifade ederek; “Çok sayıda şirket ve çok sayıda öğrencinin buluştuğu dev bir organizasyon. Nitelikli personel ve daha kurumsal bir alt yapı oluşturmak isteyen firmalar için önemli bir fırsat olacak.” dedi.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.