FİRMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

FİRMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

FİRMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

FİRMA ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Vali Ustaoğlu, Trabzon iş dünyasının temsilcileriyle il genelinde faaliyet gösteren firmalara yönelik ziyaretlerini sürdürdü.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu bazı sanayi kuruluşlarına ziyaretlerde bulundu.
Üretim tesislerini gezen Vali Ustaoğlu ve Başkan Hacısalihoğlu, üretilen ürünler ile firmaların pazarlama ve ihracat çalışmaları konusunda detaylı bilgi aldı.

TÜRK ÜRÜNLERİNİN TALEP EDİLMESİ GURUR VERİCİ
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ihracatın önemine dikkat çekerek; “Türkiye’de üretilen ürünlerin dünyanın özellikle sanayi bakımından gelişmiş ülkelerinde talep görmesi bizleri gururlandırıyor. Pandemi süreci nedeniyle yavaşlayan küresel ticarette firmalarımızın üretmeye ve ihracata devam etmesiyle ekonomimiz daha da güçleniyor. Üreten ve ihracat yapan tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

ÜRETİM GÜCÜMÜZ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Trabzon’un üretim gücünü her geçen gün artırdığını belirterek; “Firmalarımızın dünyaya açılmasını çok önemsiyoruz. Bu konuda oda olarak da çeşitli çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Günümüzde ürünü elde etmenin yanı sıra onu dünyaya en karlı biçimde pazarlamak önemli bir nokta haline geldi. Dış ticaret konusunda da işletmelerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.” ifadesini kullandı.