FİDAN DİKMENİN SINIRI YOK!

FİDAN DİKMENİN SINIRI YOK!

FİDAN DİKMENİN SINIRI YOK!

FİDAN DİKMENİN SINIRI YOK!

Geçtiğimiz haftalarda fidan dikim etkinliği düzenleyen Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü, fidanın her zaman ve koşulda dikilebileceğini gösterdi.

​Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü Organizasyonu ile gerçekleşen fidan dikim etkinliği Trabzon’un hemen her bölgesinde hayata geçiriliyor. Bunlardan sonuncusu geçtiğimiz haftalarda Akçaabat Şinik Organize Sanayi Bölgesinde yapıldı.

FİDANLAR İÇİN ÖZEL BİR GÜN
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlenen etkinliğe Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Güven, Orman İşletme Müdürü Uğur Er. Akçaabat Şinik Organize Sanayi  Bölge Müdürü İsmail Tatlıcı, Bölge Müdür Yardımcısı Selim Mutlu Kumaş. Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü personeli, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde koruma ve bakım altında bulunan çocuklar ile aileleri yanında desteklenen çocuklar, diş hekimliği fakültesi öğrencileri ve  izcilik kulübü katıldı.

FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU
Dikim etkinliğinde Avrupa ladini, Köknar ve Mazı fidanı dikildi. Etkinlik sonunda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarına fidan dağıtıldı.