FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi

FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 17-18 Kasım 2017 tarihinde, Ankara´da gerçekleştirilecek olan Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesine Trabzon da davet edildi.

FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesi

 

 

Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından 17-18 Kasım 2017 tarihinde,  Ankara´da gerçekleştirilecek olan Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesine Trabzon da davet edildi.

 

 

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karadeniz Teknik Üniversitesi işbirliği ile Trabzon´da kurulan ve kuruluşunda Trabzon Valisi Yücel Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş´ın da büyük emeği olan Bilgisayar Bilimleri ve Kodlama Eğitimi Merkezi tarafından hazırlanan ´Kodla Yap Projesi´, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Ankara´da gerçekleşecek olan Eğitimde FATİH Projesi Eğitim Teknolojileri Zirvesine davet edildi.

 

Zirvede Eğitim Teknolojileri Alanındaki Yenilikler Masaya Yatırılacak 

 

Türkiye´nin eğitim teknolojileri alanında yapılacak yeni araştırmalara yön vermek, paydaşların eğitim teknolojileri alanında yaptığı iyi örneklerin birbiriyle paylaşımını sağlamak ve eğitimde FATİH Projesine bilimsel katkı sağlanması amaçlanıyor. Ankara´da yapılacak olan bu önemli zirvede Trabzon adına Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mesut Kaş proje sunumunu gerçekleştirecek.