FARKINDALIK YARATAN ETKİNLİK

FARKINDALIK YARATAN ETKİNLİK

FARKINDALIK YARATAN ETKİNLİK

FARKINDALIK YARATAN ETKİNLİK

Maçka Cumhuriyet Ortaokulu´nun, Özel Eğitim öğrencilerinin ihtiyaçları noktasında el ele vererek düzenlediği kermes büyük ilgi gördü.

Maçka Cumhuriyet Ortaokulu, okullarında kayıtlı Özel Eğitim öğrencilerine destek olmak amacıyla bir kermes düzenledi.

GELİRİN TAMAMI OKUL VE ÖĞRENÇİLERİN
Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Özgün Şenol Çavuş ve Okul Aile Birliği Başkanı Canan Taşdelen, okulun ve özel eğitim öğrencilerinin birtakım ihtiyaçları doğrultusunda öğrenciler, veliler ve eğitim kadrosuyla birlikte el ele vererek düzenledikleri kermesten elde edilecek gelirin tamamını yine okulun ihtiyaçları için harcayacaklarını kaydetti.
Cumhuriyet Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Canan Taşdelen, kermesteki ürünlerin öğrenciler, veliler ve Okul Aile Birliği üyelerinin el emeği ürünü olduğunu belirtirken, Maçka ilçe halkı ile Maçka´daki kuruluşların da desteğiyle satışlarının çok iyi gittiğini dile getirdi.

?MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ!?
Okul Müdürü Özgün Şenol Çavuş ise okuldaki sosyal aktivitelerin yoğun bir şekilde sürdürüldüğünü, kermesin de bu çerçevede gerçekleştirildiğini kaydetti.
Maçka´daki kamu kurum ve kuruluşlarının desteklerini fazlasıyla gösterdiklerini belirten Okul Müdürü Çavuş onlara teşekkür ederken, özellikle Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal´ın kendilerinin her zaman yanlarında olduğunun altını çizdi.

?KALİTELİ EĞİTİM VE AHLAKLI BİREYLER?
Amaçlarının öğrencilere en iyi, en kaliteli eğitimi sunmak ve onların ihtiyaçları noktasında çaba harcamak olduğunu dile getiren Çavuş; ?Hedefimiz kaliteli eğitim, akademik başarı ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir. Bu anlamda üzerimizde olan emanetin ağırlığını taşımakta ve bu bilinçle hareket etmekteyiz.? dedi.

ÖNCE AHLÂK!
Öğrencilerin öncelikle ahlaklı birer birey olması için çaba harcadıklarını belirten Okul Müdürü Özgün Şenol Çavuş şunları kaydetti;
?Çocuklarımızı eğitiyoruz. Gelecekte iş başına gelecek olan çocuklarımızı geleceğe hazırlıyoruz. Amacımız gelecekte daha özverili, daha ahlaklı ve bilgili bireyler yetiştirmek. Bunu yaparken düzenlediğimiz kermeslerle de hem okulumuzun ihtiyaçlarını karşılamak hem de özel eğitim gören çocuklarımıza katkı sunmak amacıyla hareket ediyoruz.

MAÇKA İNSANI ÇOK DUYARLI
Maçka´mızın insanları gerçekten çok duyarlı! Eğitim deyince akan sular duruyor. Bu kermesin amacını duyan herkes katkı sunmak için seferber olmuş durumda. Buradaki kermesimize Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve Milli Eğitim Müdürümüz başta olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarındaki yöneticilerimiz de katkı sunmaktan geri durmadılar. Kendilerine teşekkür ediyoruz.?

BİZZAT GÖREV ALDILAR
Özel eğitim öğrencilerine yardım. Özel Eğitim öğretmenleri de kermes etkinliğinde bizzat görev aldılar.
Maçka ilçe pazarının kurulduğu Çarşamba günü gerçekleşen kermeste el emeğiyle hazırlanan ürünler kapış kapış giderken özellikle yiyecekler, pasta ve börekler yoğun ilgi gördü.
Ali TİRİTOĞLU