ET VE SÜT KURUMU SATIŞLARA BAŞLADI

ET VE SÜT KURUMU SATIŞLARA BAŞLADI

ET VE SÜT KURUMU SATIŞLARA BAŞLADI

ET VE SÜT KURUMU SATIŞLARA BAŞLADI

Et ve Süt Kurumu, yemek şirketleri ile kırmızı et sanayi alanında fiilen faaliyet gösteren firmalara28 TL’den sığır eti satışına başladı.

Et ve Süt Kurumu, Türkiye genelinde faaliyet gösteren yemek şirketleri ile kırmızı et sanayi alanında fiilen faaliyet gösteren firmalara peşin 28 TL’den dondurulmuş çeyrek karkas sığır eti satışına başladı.

KARKAS SIĞIR ETİ SATIŞLARI BAŞLADI
Et ve Süt Kurumu, geçtiğimiz hafta başı 27 Nisan Pazartesi itibariyle depolarındaki Dondurulmuş Çeyrek Karkas Sığır Etlerinin satışına başladı. Müracaatların, tüm Kombina Müdürlüklerine (Adana, Ağrı, Bingöl, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul, Sakarya, Sincan, Sivas ve Yozgat) yapılabileceği ve satışların bu kombinalardan gerçekleştirileceği bildirildi.

KİLOSU 28 TL’DEN SATILIYOR
Kurumdan yapılan duyuruda, Dondurulmuş Çeyrek Karkas Sığır Eti satış fiyatının peşin olarak 28,00 TL/Kg + KDV ilan edildi.
Kredi Kartı ile satışlarda; tek çekimde 29,00 TL/Kg + KDV, 30 gün vadeli ödemelerde ise 29,00 TL/Kg.+ KDV fiyatla ve mal bedeli tutarının en az %10 fazlası kadar Banka Teminat Mektubunun ilgili Kombina Müdürlüğüne tevdi edilmesi ile gerçekleştirileceği kaydedildi.