ESKİ DİN GÖREVLİLERİ UNUTULMADI

ESKİ DİN GÖREVLİLERİ UNUTULMADI

ESKİ DİN GÖREVLİLERİ UNUTULMADI

ESKİ DİN GÖREVLİLERİ UNUTULMADI

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Maçka’da daha önce görev yapıp, ahirete intikal eden din adamlarının kabirleri ziyaret edildi.

Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci, beraberindeki ekibiyle birlikte 1-15 Ekim Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, ilçede eskiden görev yapıp vefat eden din adamlarının kabirlerini ziyaret etti.

DİN ADAMLARININ RUHLARI İHYA EDİLDİ
Camiler ve Din Görevlileri Haftası ile Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle, ilçemiz Maçka’da görev yapıp, vefat eden aynı aileden üç kişinin mezarları başında Kur’an-ı Kerim okunup dualar edildi.

MERHUM DİN ADAMLARI UNUTULMADI
Daha önce Maçka’da İlçe Müftüsü olarak görev yapan Halit Aydın,İmam Hatip olarak görev yapan ağabeyi İzzet Aydın ve Maçka Merkez Camii İle Esiroğlu Merkez Camilerinde İmam Hatip olarak görev yapan Babaları İbrahim Hakkı Aydın, Kaynarca Mahallesindeki kabirlerinde ziyaret edildi.

Merhumların oğulları ve torunlarının da hazır bulunduğu ziyarete Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci, Uzman Vaiz Sefer Bostan ve Esiroğlu Merkez Camii İmam Hatibi Harun Bıyık katıldı.