ESİROĞLUSPORLU UĞUR ERDİ MURADINA

ESİROĞLUSPORLU UĞUR ERDİ MURADINA

Ayşe Recep Yazıcı çiftlerinin yakışıklı oğlu Esiroğlusporlu Uğur, Asiye Ali Arslan Çiftlerinin güzeller güzeli biricik kızları Zehra Arslan Kardelen Düğün salonunda düzenlenen muhteşem törenle bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek dünya evine girdiler

ESİROĞLUSPORLU UĞUR ERDİ MURADINA

 

MUTLULUKLAR SİZİN OLSUN

 

 

             Ayşe Recep Yazıcı çiftlerinin yakışıklı oğlu Esiroğlusporlu Uğur, Asiye Ali Arslan  Çiftlerinin güzeller güzeli biricik kızları Zehra Arslan  Kardelen Düğün  salonunda düzenlenen muhteşem törenle bir ömür boyu mutluluğa evet diyerek dünya evine girdiler.

       Mutlulukları gözlerinden okunan Yazıcı ve Arslan  aileleri adına basına kısa bir açıklama da bulunan Damat Uğur Yazıcı; ?bizi en mutlu  günümüzde  yalnız bırakmayarak mutluluğumuza mutluluk katan düğünümüze gelerek nikahımızı canlı olarak  tanıklık yapan tüm davetlilere tek tek çok teşekkür ediyorum.  Çeşitli sebeplerden ötürü düğünüme katılamayarak gerek telefonla arayan, çiçek gönderen, mesaj yazan  sosyal medya üzerinden güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun. Ayrıca beni bu mutlu günümde yalnız bırakmayarak mutluluğuma ortak olan Esiroğlusporlu yöneticiler Teknik Direktörüm ve futbolcu arkadaşlarıma da çok çok teşekkür ediyorum.? Dedi.

 Son olarak  yöresel kemençe sanatçılarımızdan Savaş Arslan ve ekibi  düğüne katılan tüm davetlileri  mest  etti.  Bizler de dünya evine giren genç çiftlere bir ömür boyu  Allah´tan mutluluklar diliyoruz.

HABER FOTO : YILMAZ KAYA