ESİROĞLU'NA KUR'AN KURSU

ESİROĞLU

ESİROĞLU'NA KUR'AN KURSU

ESİROĞLU'NA KUR'AN KURSU

Esiroğlu Mahallesi Hacı Türkan Aydın 4-6 yaş Kur’an Kursu Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı.

Hayırsever Aydın Ailesi tarafından merhume Anneleri adına yaptırılan ve Maçka İlçe Müftülüğü’ne tahsis edilen Kur’an Kursunun açılışı dualarla gerçekleşti.

AYDIN AİLESİ’NDEN BÜYÜK HAYIR
Esiroğlu Mahallesi Merkez Camii İmam Hatibi Ömer Turan’ın Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci’nin açış konuşmalarının ardından hayırsever Aydın Ailesi adına Özgün Aydın bir konuşma yaptı.
Maçka Belediye Başkanı Dr.Ecz. Koray Koçhan’ın konuşmasının akabinde Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın da bir konuşma yaptı.


FAYDALI BİR NESİL YETİŞECEK
Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu da yaptığı konuşmada; “Bu müessesede vatanına, milletine faydalı bir nesil yetişecektir. Hayırsever Aydın Ailesi’ne bu güzel ve anlamlı eserden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadesini kullandı.
Sonrasında Hacı Türkan Aydın 4-6 yaş Kur’an Kursunun imar ve inşasında gösterdikleri özverili gayret ve desteklerinden dolayı iş insanı Özgün Aydın, Özcan Aydın ve Özdemir Aydın’a Maçka İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan Teşekkür Belgeleri Vali İsmail Ustaoğlu, Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak ve Belediye Başkanı Koray Koçhan tarafından verildi.


MİNİKLERLE SOHBET ETTİLER
Açılış duasını Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın yaparken, duanın ardından açılış kurdelesi kesilerek Kur’an Kursu hizmete açıldı.
Sonrasında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve protokol heyeti, Hacı Türkan Aydın 4-6 yaş Kur’an Kursunun sınıflarını ziyaret ederek kursta eğitim gören öğrenciler ile sohbet ettiler.Program, katılımcılara yemek ikramı ile sona erdi.

Ali TİRİTOĞLU