ENGELLİ DOSTU BÜYÜKŞEHİR

ENGELLİ DOSTU BÜYÜKŞEHİR

ENGELLİ DOSTU BÜYÜKŞEHİR

ENGELLİ DOSTU BÜYÜKŞEHİR

Büyükşehir Belediyesi Başkan Zorluoğlu’nun; “Her projede önce engelli kardeşlerimizi düşünmeliyiz.” talimatı doğrultusunda hareket ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmak adına dur durak demeden çalışıyor.

YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun; “Her projede önce engelli kardeşlerimizi düşünmeliyiz.” talimatı doğrultusunda hareket eden ekipler, son olarak Meydan bölgesinde engellilerin kullandığı hissedilebilir yürüme yüzeylerini yenileme çalışması gerçekleştirdi.

VATANDAŞTAN TAM NOT
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, şehrin birçok noktasında gerçekleştirdikleri çalışmalarla vatandaşlardan tam not alıyor. Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi’nde sona yaklaşılırken; yer döşemeleri, açıkta bulunan trafoların ahşap kaplamaları ile engelli vatandaşların hissedilebilir yürüme yüzeyleri yenilendi.

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüs salgını ile mücadele ederken diğer çalışmalarımıza da önlemler dâhilinde ara vermedik. Özellikle çok önem verdiğimiz ve yeni hali ortaya çıktıkça vatandaşlarımız tarafından oldukça beğenilen Meydan Cephe Sağlıklaştırma Projesi’ni bir an önce tamamlamak için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor.

HER ŞEY DAHA YAŞANILABİLİR TRABZON İÇİN
Yaptığımız her projede hem estetiğe önem veriyoruz hem de engelli vatandaşlarımızın konforunu düşünüyoruz. Tüm ekip arkadaşlarıma gerçekleştirilen çalışmalarda önce engelli kardeşlerimizi düşünmemiz gerektiğini her fırsatta yineliyorum. Son olarak engellilerimizin Meydan bölgesindeki hissedilebilir yürüme yüzeyleri bayağı tahrip olmuştu. Ekiplerimiz, yürüme yüzeylerinin bir kısmını onarırken bir kısmını ise değiştirdi. Trabzon’umuzu daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek adına çalışmalarımız sürecek.” ifadelerini kullandı.