?EN İYİ BİZ ANLARIZ!?

?EN İYİ BİZ ANLARIZ!?

Erbakan Vakfı Ortahisar İlçe Başkanı Metin Kurt, TÜED Şube Başkanı Burhan Bayraktarı ziyaretinde; ?Emeklileri en iyi biz anlarız!? dedi.

?EN İYİ BİZ ANLARIZ!?

Erbakan Vakfı Ortahisar İlçe Başkanı Metin Kurt, TÜED Şube Başkanı Burhan Bayraktarı ziyaretinde; ?Emeklileri en iyi biz anlarız!? dedi.

ErbakanVakfı Ortahisar ilçe Başkanı Metin Kurt, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı Kaya, Osman Karbuz, Bilal Güçlü ve Abdurrahman Akıntürk ile Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şubesini ziyaret etti.

?HALİMİZDEN ANLAYAN SİYASİLER ARIYORUZ!?
Ziyarette Emekliler Derneği Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar, emeklilerin sıkıntılarını dile getirerek bu sayede sorunlarına çözüm yolu bulmaya çalıştıklarını ifade etti.
Geçmişte emeklilere en yüksek zammı veren merhum Başbakan Necmettin Erbakan´a özellikle vurgu yapan Başkan Burhan Bayraktar; ?Onun verdiği zam olmasaydı, emekliler şu anda çok daha zor şartlarda olacaktı!? dedi.
?Milletvekillerine, Bakanlara emeklilerimizin içinde bulunduğu zor şartları anlatıyor, sıkıntılarını duyurmaya çalışıyoruz!? diye konuşan Bayraktar, hallerinden anlayan siyasiler aradıklarını sözlerine ekledi.

?İDEALLERİ YERİNE GETİRMEK!?
Erbakan Vakfı Ortahisar ilçe Başkanı Metin Kurt,ziyaretlerinin amacını?merhum Başbakan Necmettin Erbakan´ın ideallerini yerine getirmek!?şeklinde açıklarken şunları kaydetti;
?Erbakan Vakfı´mızınGenel Merkezi 4 yıl önce Ankara´da kuruldu.Tüm illerde ve ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor.Amacımız kısaca Erbakan Hocamız ne yapmak istiyordu ise onun hedeflerini gerçekleştirmeye çalışmaktır. Milli Görüş´ün temel esaslarından İslam Birliği, önce ahlak ve maneviyat ve Yeniden Büyük Türkiye´yi kurma hedefindeyiz. Çalışmalarımız;(Amerika´sız olmaz, Faizsiz ekonomi olmaz, bu işsizlik sorunu çözülmez, AB´ye gireceğiz kurtulacağız) gibi işgal altındaki zihinlerde fetih yaparak şanlı tarihimizin evlatları olarak yeniden iman ve inanç ile dünyaya adalet getirebileceğimizi göstermektir.?

?EMEKLİLERİ EN İYİ BİZ ANLARIZ!?
Bundan dolayı emeklileri en iyi kendilerinin anlayacağını iddia eden Erbakan Vakfı ilçe Başkanı Kurt; ?Hepimizin önünde emeklilik var, hayallerimiz var. Emeklilikte yaşayacağımız güzel günlerin hayali var. Neden Avrupa´daki emekli,emekli maaşı ile dünyayı gezebilirken bizim emekliler mendil, satmak zorunda kalıyorlar. Bu kadermidir, beceriksiz idarecilerin suçumudur?   Biz bunu kabullenemiyoruz!? şeklinde konuştu.
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan´ın ?Yeniden Büyük Türkiye´ hedefi için siyasi parti çalışmalarını başlattığını kaydeden Başkan Kurt; ?4 Mart 2018 Pazar günü, 19 Mayıs kapalı spor salonunda liderimizi en coşkulu, en kalabalık şekilde ağırlayacağız.? derken, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Trabzon Şube Başkanı Burhan Bayraktar da, 4 Mart´taki programa katılarak, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan´a emeklilerin talep ve sorunlarını içeren bir dosya sunacaklarını ifade etti.
Ali TİRİTOĞLU