EMRE VE OĞUZ İÇİN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

EMRE VE OĞUZ İÇİN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

EMRE VE OĞUZ İÇİN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

EMRE VE OĞUZ İÇİN SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Maçka Halk Eğitim Merkezi, özel eğitim kursiyerleri Emre Akman ve Oğuz Bulut için sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi.

Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yaptığı organizasyonla Özel Eğitim kursiyerlerinden Emre ve Oğuz´un doğum günlerini kutladı.

BİRLİKTE KUTLADILAR
Aynı ay içerisinde 3 gün arayla dünyaya gelen iki kursiyerin doğum günleri için sürpriz bir organizasyon düzenleyen Maçka Halk Eğitim Merkezi, iki öğrencinin doğum günlerini aynı günde kutladı.
Belediye Başkanı Koray Koçhan, Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yol, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis, Müdür Yardımcısı Tuncay Bülbül, öğretmen ve veliler ile misafirleri bu organizasyonda bir araya getiren Halk Eğitim Merkezi yaptığı sürprizle her iki kursiyeri sevindirdi.

BELEDİYE BAŞKANI KOÇHAN DA ORADAYDI
Emre Akman ve Oğuz Bulut, kendileri için hazırlanan pastayı birlikte keserek ilk dilimi birbirlerine ikram ederken, Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis programa katılanlara teşekkür etti.
Maçka HEM Müdürü Özcan Reis, Belediye Başkanı Koray Koçhan, Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Yol, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Tuncay Bülbül ile öğretmen ve velilere programa katılımlarından ötürü şükranlarını iletti.
Fatma KARAHASANOĞLU