EMEKLİ İMAMLAR UNUTULMADI

EMEKLİ İMAMLAR UNUTULMADI

EMEKLİ İMAMLAR UNUTULMADI

EMEKLİ İMAMLAR UNUTULMADI

Maçka’nın Galyan Bölgesi İmam Hatip’leri, 5 Mart’ta gerçekleştirdikleri ziyarette vefa duygusunun en bariz örneğini verdiler.

Diyanet İşleri Başkanlığı Maçka İlçe Müftülüğüne bağlı Galyan Bölgesi İmam Hatipleri, Koronavirüs olarak bilinen (Covid-19) salgınının ülkemizde neden olduğu tedbirler henüz sıkı şekilde uygulanmadan önce 5 Mart Perşembe günü gerçekleştirdikleri ziyaretlerde emekli İmam Hatip’ler vardı.

EMEKLİ HOCALARA VEFA
Bölgede uzun süre hizmet veren emekli imam Ali Seyhan hocayı, Galyan Bölgesi İmam Hatipleri olarak evinde ziyaret eden grup, bu ziyaretten dolayı bol bol hayırdua aldı. Ziyaretten dolayı son derece mutlu olan Ali Seyhan hoca, unutulmamış olmasından dolayı kendisini ziyaret eden meslektaşlarına hayırduada bulundu.

OKUL ARKADAŞLARINI UNUTMADILAR
Bunun yanı sıra, Doğu Karadeniz Bölgesinin sevilen İmam Hatiplerinden Abdurrahman Kültür hocayı da ikametinde ziyaret eden Galyan Bölgesi imamları, aynı zamanda okul arkadaşları da olan ve genç yaşta hayatını kaybeden Abdurrahman Kültür hocanın oğlu merhum Osman Kültür’ün kabrini de ziyaret ederek Kur’an okudular ve dua ettiler.
Ali TİRİTOĞLU