EL SANATLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

EL SANATLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

EL SANATLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

EL SANATLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Maçka’da ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’nda düzenlenen el sanatları sergisindeki eserler hayranlık uyandırdı.

“Hayat Boyu Öğrenme Haftası” dolayısıyla geçtiğimiz hafta (9 Haziran Çarşamba günü) Maçka Halk Eğitim Merkezi’nde bir etkinlik düzenlenirken, bir de el sanatları sergisi açıldı.

EMRE VE OĞUZ’DAN ALKIŞLANACAK İŞLER
Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı başta olmak üzere Maçka Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Adıgüzel ve protokol üyeleri ile kursiyerlerin katıldığı etkinlikte El Sanatları Sergisi’nin açılışı yapıldı.
Açılış kurdelesini Maçka Belediye Başkan Vekili Ömer Faruk Adıgüzel ile birlikte kesen Kaymakam Selim Çomaklı daha sonra ilçemizin maskotu olmuş iki güzel isim Emre ve Oğuz’un standını da gezdi.
‘Hayat Boyu Öğrenme’ kapsamında Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören ilçemiz Maçka’nın özel birey öğrencileri Emre ve Oğuz’un el emeklerini büyük bir dikkatle inceleyen Kaymakam Çomaklı, Emre ve Oğuz’la da yakından ilgilendi.


ELE EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER BEĞENİLDİ
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı Maçka Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası ve El Sanatları Sergisi’nin açılışını yaptı.  
Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü öncülüğünde ve ülkemiz genelinde eş zamanlı olarak kutlanan ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinliği kapsamında, kursiyerlerin eğitimleri çerçevesinde ortaya koydukları ürünler de sergilendi. Dikiş nakış, filografi, çini ve ahşap sanatı kullanılarak hazırlanan sergi büyük ilgiyle karşılandı. Etkinlikte Maske, Mesafe ve Hijyen kuralına riayet edildi.

Ali TİRİTOĞLU