EL SANATLARI SERGİSİ BEĞENİLDİ

EL SANATLARI SERGİSİ BEĞENİLDİ

Maçka Halk Eğitim Merkezi´nin düzenlediği Yıl Sonu Sergisi, birbirinden farklı ve güzel ürüne ev sahipliği yaptı. T

EL SANATLARI SERGİSİ BEĞENİLDİ

Maçka Halk Eğitim Merkezi´nin düzenlediği Yıl Sonu Sergisi, birbirinden farklı ve güzel ürüne ev sahipliği yaptı.

Trabzon Maçka Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi´nin Yıl Sonu etkinlikleri kapsamında düzenlediği ?Öğrenme Şenliği ve El Sanatları Sergisi? büyük ilgi gördü.

YILSONU SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Koray Koçhan, Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özcan Reis ve kurum amirlerinin katıldığı, Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Yıl Sonu Sergisi´nin açılışı büyük beğeni ve ilgiyle karşılandı.

BU SERGİDE HER ŞEY VAR
Açılış kurdelesini Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı, Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ve Maçka Milli Eğitim Müdürü Orhan Topal´ın birlikte kestiği sergide Gümüş işlemeciliğinden, hasır sepet yapımına, feretiko dokumadan, şiş örücülüğüne kadar birçok el işinin halkın beğenisine sunuldu.
Kursiyerlerin bir yıl boyunca uğraşarak ürettiği el emeği göz nuru birbirinden güzel eserlerin görücüye çıktığı sergide Kaymakam Selim Çomaklı, ürünleri tek tek inceleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti ve başarı dileklerinde bulundu.

EN BÜYÜK İLGİ EMRE´YE
Sergide en büyük ilgiyi ise hiç şüphesiz Maçka Halk Eğitim Merkezi´nin en özel kursiyerlerinden biri olan Emre Akman´ın çalışmaları gördü.
Fatma KARAHASANOĞLU