EĞLENCELİ DESTEK

EĞLENCELİ DESTEK

Polis Eşleri Derneği Trabzon Şubesi, şehit, gazi ve polis çocuklarına burs sağlamak amacıyla Geleneksel Kukla Şenliği düzenledi

EĞLENCELİ DESTEK

Polis Eşleri Derneği Trabzon Şubesi, şehit, gazi ve polis çocuklarına burs sağlamak amacıyla  Geleneksel Kukla Şenliği düzenledi

Polis Eşleri ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY)  Trabzon Şubesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın katkısıyla Trabzon´da okuyan şehit, gazi ve polis çocuklarına burs sağlamak amacıyla ?Geleneksel Kukla´ şenliği düzenledi.
Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi´nde düzenlenen programa; Trabzon Valisi Yücel Yavuz´un eşi Şengül Yavuz, Trabzon İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik ve eşi Sevilay Çevik, gönül elçileri, gazi, şehit ve polis ailelerinin çocukları, özel gereksinime sahip çocuklar ve öğrenciler ile çok sayıda davetli katıldı.

KUKLA VE BUBLE ŞOV
Bu yıl ikincisi düzenlenen şenlik eğlenceli anlara sahne oldu. Polis, şehit ve gazi çocukları ve engelli çocukların katılımı ile gerçekleşen etkinlikte çeşitli gösteriler ile çocuklar doyasıya eğlendi. Kukla şovda Can İbrahim Atlığ ve Bubble şovda Burhan Öztoprak çocukları gösterileri ile coşturdu. Gösteri fotoğraf çekimi ile son buldu.