EĞİTİME 13 MİLYON TL DESTEK

EĞİTİME 13 MİLYON TL DESTEK

EĞİTİME 13 MİLYON TL DESTEK

EĞİTİME 13 MİLYON TL DESTEK

Belediye Başkanı Genç, Ortahisar’da bulunan tüm eğitim kurumlarının sorunlarıyla bizzat ilgilendiğini belirtti. 

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç yaptığı açıklamada, Ortahisar‘da yapılacak olan ve yapımı devam eden eğitim projelerini yakından takip ettiğini ve okulların ihtiyaçlarının giderilmesi için her türlü desteği verdiğini kaydetti.

EĞİTİME YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR
Eğitime yapılan desteğin misliyle geri döneceğini belirten Başkan Genç; “Çocuklarımız bizim geleceğimizdir. Ortahisar  eğitim seviyesi çok yüksek bir ilçedir. Bu çıtayı yükseltip çocuklarımızın daha kaliteli eğitim alabilmeleri için elimizi taşın altına soktuk. Benim için eğitime yapılan hizmet en kutsal hizmettir. Eğitime yatırım, geleceğe yatırımdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi daha iyi eğitim ortamlarına kavuşturmak istiyoruz. Okullarımızdan gelen taleplere hiçbir zaman hayır demedik. 

MİLLETLERİN KALKINMASINDA EĞİTİMİN ROLÜ BÜYÜK
Milletlerin ve devletlerin kalkınmasında, yücelmesinde ve yükselmesinde eğitimin önemi büyüktür. Bu bakımdan eğitime verilen her türlü destek misliyle geri dönerek ülkemizi her alanda en üst seviyelere taşıyacaktır.” diye konuştu.
Eğitim faaliyetlerinin nitelikli olması gerektiğini aktaran Başkan Genç; “Çocuklarımızın çok daha sağlıklı ve çok daha güvenli şartlarda eğitimlerine devam etmeleri için okullarımızın fiziki eksikliklerini gideriyoruz. Okullarımızın fiziki eksikliklerinin yanı sıra düzenledikleri sosyal projelere destek oluyoruz. Bu güne kadar eğitime 13 milyon TL’lik destek yaptık. Bu hizmet beni ziyadesiyle mutlu etmektedir.” ifadelerini kullandı.