DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN

DSİ 22. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN

 

Mülkiyeti DSİ Genel Müdürlüğüne ait aşağıda niteliği yazılan taşınmaz mal 2886 sayılı yasa ve “DSİ Genel Müdürlüğüne Ait Taşınmaz Mal Satışı ve Kiraya Verilmesine Ait Yönetmelik” gereğince Açık Teklif Usulü ile 3 (üç) yıl süre ile kiralanacaktır.

Kiralama işlemi ile ilgili şartname DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğü’nden temin edilebilir.

İsteklilerin DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Muhasebe Müdürlüğü veznesine yatıracakları geçici teminat makbuzlarıyla birlikte aşağıda belirtilen ihale gün ve saatinde DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda (Yalıncak Mah. Rize Cad. Ortahisar / TRABZON) hazır bulunmaları ilan olunur.

İhaleye katılabilmek için 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nda belirtilen niteliklere haiz olmak, yine anılan kanun ve yönetmelikte açıklanan biçimde teklifte bulunmak ve geçici teminatı ihale günü ve saatinden önce yatırmak şarttır. Tüzel kişilerde ise yukarıdaki şartlardan ayrı olarak idare merkezlerinin bulunduğu ticaret siciline kayıtlı bulunduğu ticaret veya sanayi odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapıldığı yıl içinde alınmış tüzel kişiliğin sicile kayıtlı olduğuna dair belge ile tüzel kişilik adına ihaleye katılacak kişilerin tüzel kişiliği temsile yetkili olduklarını gösterir noterlikçe tasdikli vekaletnameyi vermek şarttır.  

 

SIRA NO

İLİ

İLÇESİ

MAH./ KÖYÜ

TAŞINMAZ CİNSİ

ADA NO

PARSEL NO

TOPLAM ALANI (m2)

FİYAT (KDV HARİÇ) TL/m2

TAHMİNİ BEDEL (KDV HARİC)

GEÇİCİ TEMİNAT (%3)

İHALE TARİHİ

İHALE SAATİ

İMAR DURUMU

1

TRABZON

MAÇKA

TEMELLİ

TARLA ve FINDIKLIK

 

101

 

20

2699,90

6,00

16199,4

486,00

10..03.2021

14:00

YOK

İHALE KONUSU TAŞINMAZIN

 

Resmi  ilanlar www.ilan.gov.tr)           Basın:1314921     www.bik.gov.tr