DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU!

DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU!

Polis araçlarından oluşan konvoyun Maçka sokaklarını turladığı sırada halkta meydana gelen coşku, dualar ve alkışlarla karşılık buldu.

DOSTA GÜVEN, DÜŞMANA KORKU!

Polis araçlarından oluşan konvoyun Maçka sokaklarını turladığı sırada halkta meydana gelen coşku, dualar ve alkışlarla karşılık buldu.


Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı araçlardan oluşan konvoyla Maçka sokaklarını turlayan Emniyet Müdürlüğü personeli dosta güven, düşmana korku verdi.
Maçka Emniyet Müdürü Komiser Ogün Algan; ?Böyle bir konvoyu bu kez teröristler ele geçirildiğinde yapacağız!? diyerek bu konudaki kararlılığını ortaya koydu.

MAÇKA´DA POLİS HAFTASI COŞKUSU!
10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 173. Yıldönümü tüm yurtta ve Trabzon´da olduğu gibi ilçemiz Maçka´da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Kaymakamlık binasının önündeki Atatürk büstüne çelenk sunumuyla başlayan etkinlikler dâhilinde Maçka İlçe Emniyet Müdürü Komiser Ogün Algan, beraberindeki mesai arkadaşlarıyla birlikte Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan´ı makamında ziyaret ettiler.
Akabinde Maçka´daki kurum amirleri, İlçe Jandarma Komutanı Ast. Sb. Kd. Bş. Çvş Ahmet Dağaşan ve Jandarma Karakol Komutanı Ast. Sb. Kd. Bş. Çvş Metin Çetintaş beraberindeki personelle birlikte İlçe Emniyet Müdürü Ogün Algan´ı makamında ziyaret ederken, bu ziyarete ilçedeki bazı iş adamları ve muhtarlar da dâhil oldu.

GAZETEMİZ BEĞENİLDİ!
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Duygu Karahasanoğlu ve Sayfa editörü Fatma Karahasanoğlu´nun ziyareti gayet sıcak bir ortamda gerçekleşirken, Maçka Emniyet Müdürü Ogün Algan gazetemizle ilgili görüşlerini aktardı.
Gazetemiz Maçka Haber´in tarafsız ve objektif yayıncılık anlayışını beğendiğini belirten Algan; ?Gerçekleri abartmadan sunma ve hep doğruları yazma konusundaki gayretiniz takdire değer. İlçemizde bu şekildeki yayıncılık anlayışınızla bizlerin de doğru bilgilenmesine yardımcı oluyorsunuz. Bunun için size teşekkür ediyoruz.? dedi.

EMNİYET KONVOYU ALKIŞ ALDI!
10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının 173. Yıldönümü dolayısıyla akşam saatlerinde Maçka Emniyet Müdürlüğü´ne bağlı araçlarla oluşturdukları konvoyla İlçede tur atan polislere ilçe halkının sevgi gösterileri görülmeye değerdi.
Bazı vatandaşların; ?Allah polisimize ve askerimize zeval vermesin, düşmanlarının belini kırsın.? diye dua ettiği konvoy geçişi sırasında çoğunluğun ise alkışlarla ve bayraklarla karşılık verdiği görüntü, halkın emniyet teşkilatıyla olan birlikteliğinin en güzel fotoğrafı gibiydi.
Ali TİRİTOĞLU