DOĞU KARADENİZ'DE BİR İLK!

DOĞU KARADENİZ

DOĞU KARADENİZ'DE BİR İLK!

DOĞU KARADENİZ'DE BİR İLK!

Trabzon’a ait kamu hastanelerinde tek olma özelliği taşıyan Tüp Bebek Merkezi geniş katılımlı bir törenle hizmete girdi.

Doğu Karadeniz’in kamu tekelindeki ilk tüp bebek merkezi Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hizmete girdi. 

KAMU HASTANELERİNDE TEK
Trabzon’a ait kamu hastanelerinde tek olma özelliği taşıyan Tüp Bebek Merkezi geçtiğimiz hafta içerisinde Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde düzenlenen geniş katılımlı bir törenle hizmete girdi. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü öğle saatlerinde gerçekleşen açılış programına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu. İlçe kaymakamları, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, çevre hastane başhekimleri ve çok sayıda davetli katılırken, açılış kurdelesi dualarla kesildi. 

USTA; “BÖLGE İÇİN HATRI SAYILIR BİR YATIRIM.”
Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta yaptığı konuşmada, ünitenin 10 milyonu bulan bir yatırımla bölgeye kazandırıldığını ifade ederken, süreçte üstün gayret gösteren Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Süleyman Türedi ile Tüp Bebek Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin’e çabalarından ötürü teşekkür etti. 

“ÜÇ YILLIK BİR EMEĞİN ÜRÜNÜ”
Açılışta konuşan Başhekim Türedi ise, Tüp Bebek Merkezinin üç yıllık yoğun bir emeğin ürünü olduğunu belirtirken, süreçte bakanlık yetkilileri ile birlikte İl Sağlık Müdürü Hakan Usta ve Ünitenin Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin’in çok büyük katkıları olduğunu vurguladı. Geniş bir coğrafyaya hizmet edeceklerini kaydeden Türedi; “En kıymetli yatırım insan sağlığına yapılan yatırımdır.” şeklinde konuşurken, merkezin birçok aile için umut olduğunun farkında olduklarını ve yapılan çalışmaları mutlulukla taçlandırmak için tedavi sürecinin titizlikle yürütüleceğini belirtti.