DERECEYE GİREN ESERLER BELİRLENDİ

DERECEYE GİREN ESERLER BELİRLENDİ

DERECEYE GİREN ESERLER BELİRLENDİ

DERECEYE GİREN ESERLER BELİRLENDİ

Geçtiğimiz aylarda başlatılan 23 Nisan Çocuk Şarkıları Yarışması’nda dereceye giren eserler belli oldu.

Ortahisar Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şarkıları Beste Yarışması’nda birinciliği Ömer Topal ile Erdem Temel ikilisi (ödül 6000TL), ikinciliği Leyla Bekensir- Murat Kemal Kocaballı ikilisi (4000 TL), üçüncülüğü ise Zeynep Demir Yıldız (2000 TL) elde etti.

ESERLER BELLİ OLDU
23 Nisan Çocuk Şarkıları Yarışması’nda dereceye giren eserler belli oldu.
Ortahisar Belediyesi’nin düzenlediği 23 Nisan Çocuk Şarkıları Beste Yarışması’nda dereceye giren eserler belli oldu. Yarışmada birinciliği Ömer Topal ile Erdem Temel ikilisi (ödül 6000TL), ikinciliği Leyla Bekensir- Murat Kemal Kocaballı ikilisi (4000 TL), üçüncülüğü ise Zeynep Demir Yıldız (2000 TL) elde etti.  Yarışmada dereceye giren eserler TRT’nin çocuk şarkıları repertuarına alındı. Koronavirüs salgını nedeniyle bugün düzenlenecek olan ödül töreni ile konser etkinliği ileri bir tarihe ertelendi.

“ANONS SİSTEMİNDEN 23 NİSAN ŞARKILARI”
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenecek olan birçok etkinliğin iptal edildiğini belirten Başkan Genç; “Çocuklarımızın bayram coşkusu ve sevincini evlerinde yaşamaları için birçok haneye ulaşarak çocuklarımıza 23 Nisan günü 2500 Türk bayrağı dağıttık. Bunun yanı sıra belediye anons sisteminden gün boyunca her saat başı belediyemizin 23 Nisan Çocuk Şarkıları Yarışması’nda dereceye giren şarkılar ile 23 Nisan ile ilgili diğer şarkıları çalarak çocuklarımızın bu heyecanı yaşamasına bir nebze de olsa katkı sağlıyoruz.” dedi.