DEĞERLİ KOLEKSİYON SATIŞTA

DEĞERLİ KOLEKSİYON SATIŞTA

DEĞERLİ KOLEKSİYON SATIŞTA

DEĞERLİ KOLEKSİYON SATIŞTA

Trabzon basınının önemli isimlerinden biri olan, uzun yıllar çeşitli gazetelerde değişik pozisyonlarda çalışan Mollaveisoğlu sürpriz bir karar aldı.

Trabzon medyasında uzun yıllar gazetecilik yapan, halen gazetemiz Maçka Haber’de Yazı İşleri Müdürlüğü görevini yürüten Nedim Mollaveisoğlu, fotoğraf makinelerinden oluşan koleksiyonunu satışa çıkardı.

YILLARIN BİRİKİMİ SATIŞTA
Uzun yıllar Trabzon spor medyasında gazetecilik yapan, Türkiye’nin ilk spor gazetesi Foto Spor’un Trabzon temsilciliğini yapan yerel gazetelerde spor muhabirliği spor müdürlüğü yazı işleri müdürlüğü yapan, meslektaşımız gazetemiz Maçka Haber’in Yazı İşleri Müdürü Nedim Mollaveisoğlu, meslek yaşamı boyunca biriktirdiği fotoğraf makinesi koleksiyonunu satışa çıkardı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Sosyal medya üzerinden koleksiyonunu satışa çıkardığını duyuran Mollaveisoğlu, uzun yıllar babası ile birlikte fotoğraf stüdyosu da çalıştırmıştı... Çok değerli fotoğraf makinesi koleksiyonunda çok özel ve nadide parçaları bulunan Mollaveisoğlu’na meslekten bazı arkadaşları da satıştan vaz geçmesini isteyerek, yakında kurulması planlanan basın müzesine bağışlamasını istedi... Mollaveisoğlu, ciddi alıcıların kendisi ile temasa geçmesini beklerken, Mollaveisoğlu’nun Fotospor gazetesi Arşivi de tarih kokuyor.