DARISI MAÇKA’YA!

DARISI MAÇKA’YA!

DARISI MAÇKA’YA!

DARISI MAÇKA’YA!

Ortahisar’da başlatılan, ‘Çöp Konteynırlarının Yer Altına Alınması Çalışması’na Yomra’da katılırken, vatandaşlar uygulamanın Maçka’ya geleceği günü iple çekiyor.

Trabzon Ortahisar’dan sonra Yomra ilçesinde de çöp konteynırlarının yer altına alınma çalışmaları devam ederken, Maçkalı vatandaşlar; “Bu uygulama ne zaman bizim ilçemize gelecek?” diye soruyor.

O İLÇELERE MAÇKA’DA KATILSIN
Yomra’da y çöp konteynırlarının yer altına alınma çalışmalarına devam ediliyor Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık Yomra’nın Sancaktepe ve Kaşüstü mahallelerinde 51 noktada çöp konteynırlarını yer altına aldı. Başkan Bıyık buna paralel olarak Yomra Belediyesine Modern Çöp Kamyonunu da hizmete soktu. Başkan Bıyık ufak dokunuşlarla Yomra İlçesinde hayatı renklendirmeye devam ederken, Yomra halkı bu hizmetlerden son derece memnun.

ÇÖPLER O İLÇEDE DE YER ALTINDA
Daha yaşanabilir bir Yomra için çaba harcadıklarını belirten Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, açıklamasında; “Daha yaşanılabilir bir Yomra için, Sancak ve Kaşüstü mahallelerimizde, 51 noktada çöp konteynırlarını yer altına alma işlemini tamamladık. Yer altı konteynırından çöp toplama aracını belediyemize kazandırdık. Yer altı konteynırları bugünden itibaren (22 Ocak 2020 Çarşamba) hizmete girmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

MAÇKALILAR BEKLİYOR!
Öte yandan Maçka ilçe halkı yeraltı çöp konteynırlarının en kısa sürede Maçka’ya kazandırılacağına inanırken, bu sayede Sümela, Kuştul manastırları, Çakılgöl gibi doğal güzellikleri ile bir turizm şehri olan ilçenin çöp pisliğinden de kurtarılacağı konusunda görüş belirtiyor.
Maçkalılar, Belediye Başkanı Koray Koçhan’ın bu konuyu en kısa sürede hayata geçireceğine olan inançlarını belirtirken, yeraltı çöp konteynırlarının hemen her gün Maçka’da sürdürülen temizlik çalışmasına çok büyük katkı sağlayacağını dile getiriyorlar.