DAĞAŞAN VEDA ETTİ

DAĞAŞAN VEDA ETTİ

DAĞAŞAN VEDA ETTİ

DAĞAŞAN VEDA ETTİ

Uzun yıllar ilçemiz Maçka Jandarma Komutanlığında görev yapan Asb. Kd. Bçvş. Ahmet Dağaşan, tayini sebebiyle ilçemizden ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla ve Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile Jandarma Genel Komutanlığından birçok General ve Amiral ile Subay ve Astsubayların görev yerleri değiştirildi.

AHMET KOMUTAN MAÇKA’YA VEDA ETTİ
Bunlardan biri de Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Dağaşan oldu. Maçka’da uzun yıllar Maçka Jandarma Komutanlığında görev yapan Dağaşan, gerek ilçe halkı, gerekse kamu kurum ve kuruluşlarınca sevilip sayılan bir isimdi.

AHMET DAĞAŞAN’DAN VEDA TURLARI
İlçemiz Maçka’da uzun yıllar görev yapan ve örnek kişiliğiyle sevilip sayılan isim Maçka Jandarma Komutanı Asb. Kd. Bçvş. Ahmet Dağaşan Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle başka bir yere tayin edilmesi üzerine Maçka’da veda turlarına başladı.
Bu veda turları sırasında Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’ı da ziyaret eden Astsubay Kıdemli Başçavuş Dağaşan, Başkan Koçhan’a görev yaptığı süre içerisinde gösterdiği ilgi ve desteğe teşekkür etti.


BAŞKAN KOÇHAN TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Dağaşan’ın Maçka’daki görevinden ayrılacak olması sebebiyle duyduğu üzüntüyü aktaran Başkan Koçhan ise; “İlçemizde örnek kişiliği ile güzel çalışmalar gerçekleştiren Sayın Ahmet Dağaşan’a teşekkür eder. Yeni görev yerinde üstün başarılar dilerim.” ifadelerini kullandı.