ÇOCUKLARA ORMAN SEVGİSİ AŞILADILAR

ÇOCUKLARA ORMAN SEVGİSİ AŞILADILAR

ÇOCUKLARA ORMAN SEVGİSİ AŞILADILAR

ÇOCUKLARA ORMAN SEVGİSİ AŞILADILAR

Uluslararası Ormancılık Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü´nde organize edilen tiyatro gösterisi çocuklara ormanı sevdirdi.

Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü´nün çocuklara yönelik olarak 21 Mart Dünya Ormancılık Günü´nde düzenlediği eğitici tiyatro gösterileri, çocuklara orman sevgisi ve çevre duyarlılığı aşıladı.

ORMANI TİYATROYLA SEVDİLER.
Trabzon Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Trabzon Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Uluslararası Ormancılık Haftası ve 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ile Orman Genel Müdürlüğünün 180. Kuruluş Yılı anısına düzenlenen etkinlikler kapsamında organize edilen Tiyatro Gösterileri Trabzon´un il ve ilçelerindeki 21 okulda beş bin öğrenci tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

KARAGÖZ VE HACİVAT ORMANLARINI KORUYOR
?Karagöz ve Hacivat Ormanlarını Koruyor? adlı tiyatro gösterisinde oyuncular, sahnedeki oyunlarına zaman zaman öğrencileri de dâhil ederek, onlara ormanların faydalarını anlatmaya çalışırken aynı zamanda  ?´Alo 177 Ücretsiz Orman Yangın ihbar Hattı´´ konusunda da bilgilendirme yaptılar. Oyun sonrası Hacivat ve Karagöz ile birlikte müzik eşliğinde dans eden öğrenciler eğlenerek öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.