CHP'Lİ ESKİ VEKİL ADAY ADAYI

CHP

CHP'Lİ ESKİ VEKİL ADAY ADAYI

CHP'Lİ ESKİ VEKİL ADAY ADAYI 

Eski Trabzon milletvekili Ahmet Kaya, Ortahisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı!

31 Mart 2024’teki yerel seçimler için CHP Ortahisar Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyuran CHP eski Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon İl Binası’nda düzenlediği toplantı ile partililere ve vatandaşlara seslendi.

BİRLİKTE YENİ BİR YOLA ÇIKIYORUZ
Ahmet Kaya yaptığı açıklamada; “Ortahisar Belediyesi’nin kapılarını sonuna kadar vatandaşa açacağız.” dedi.
CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak, yaptığı açıklamada;“Hepimiz bir seçim yaşadık ama maalesef o seçimi kazanamadık. CHP tarihi boyunca birçok seçimlere girmiş en umutsuz olduğumuz dönemde bile başarılar elde etmiş 100 yıllık partiyiz. Her zaman dirençliyiz, var gücümüz Atatürk’ün gençliği olarak bu mücadeleyi sonsuza kadar yürütecek kadromuz ekibimiz var. Yerel seçimlere aynı inanç ve heyecanla hazırlanıyoruz ve hazırlanmaya da devam ediyor. 18 ilçe ve belediyemiz var, hepsine gayret ve titizlikle ekipler kurarak yola çıkacağız. İlçelerimizde ve il olarak da yapıyoruz. Ekibin içerisinde şehri yönetecek çok büyük donanımlı kadrolar ve gençlerimiz var. Bu bize gurur veriyor. Bizler elimizden geldiğince en doğru adaylarımızla en doğrusunu açıklayacağız. Bir önceki seçim sonuçlarına aldanmayın. Seçim sonucunu belirleyecek olan CHP kadrolarıdır. Gönüllerimizle partililerimizle aday olanla olmayanla hep birlikte omuz omuza sahaya çıkıp birlikte başaracağız. Bugün çok kıymetli partilimiz olduğu kadar milletvekilliği yapmış değerimiz var.  Ahmet Kaya, hangi görev verilmişse seve seve kabul etmiş bir isim. Onunla yeni bir yola çıkıyoruz. Bu inançla bu mücadele azmimizle hep birlikte mücadele edeceğiz. Bu iktidara bu şehri teslim etmeyeceğiz. Halkını sömüren sömürdüğü gibi umutsuzluğa iten geleceğimizi karartma adına bütün adımları atan iktidara bu hesabı soracağız. Bu kadar büyük darbeler krizler ülkemizin her köşesinde adaletsizlikle hukuksuzlukla yüzleştiren bu iktidara teslim etmeyeceğiz. Bu inançla herkesin desteğiyle başaracağımıza inanıyorum” dedi. 

BU UTANÇ 100 YILLARA YETECEK BİR UTANÇTIR 
Aday adaylığı başvurusu öncesi konuşan CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz; “Yerel yönetimlerde önümüzdeki 3 yıl kimin yöneteceğinin kararını vereceğiz. Bu kent öyle bir kent ki imparatorluklara başkentlik yapmış, padişahlara ev sahipliği yapmış. Bu kent koca bir Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını yazdığı şehir. Kurtuluş Savaşı’nda atamızı Samsun’da en önde karşılayanların olduğu bir kent. Bu kent öyle bir yönetildi ki Boztepe’mize öyle bir hançer vurdular ki o utanç 100 yıllara yetecek bir utançtır. Önümüzdeki süreç bizim sürecimizdir.