CHP MAÇKA'DA NİHAN BAŞKANLA 'DEVAM' DEDİ

CHP MAÇKA

CHP MAÇKA'DA NİHAN BAŞKANLA 'DEVAM' DEDİ

CHP MAÇKA'DA NİHAN BAŞKANLA 'DEVAM' DEDİ 

CHP Maçka İlçe Başkanı Göktürk, Şenol Keleş’le yarıştığı Divan Başkanlığını ise Sibel Suiçmez’in yaptığı kongrede yeniden seçilerek güven tazeledi. 

CHP İl Başkanı Nurcan Aşçı Demiröz’ün de katıldığı kongrede yapılan seçimde Şenol Keleş’le yarışan mevcut İlçe Başkanı Nihan Göktürk yeniden ilçe başkanı olarak seçildi.

CHP MAÇKA’DA SEÇİMİNİ YAPTI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Maçka İlçe Teşkilatı’nın olağan genel kurul toplantısı yapıldı. CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez’in divan başkanı olarak görev yaptığı genel kurulda çift liste yarıştı.
Ülkemiz genelinde kongre sürecine giren CHP’de Maçka İlçe Başkanlığı için gerçekleşen Kongrede mevcut Başkan Nihan Göktürk oyların çoğunu alarak yeniden seçilerek güven tazeledi. 

BU YARIŞIN KAYBEDENİ YOK
Milletvekili Suiçmez; “Bu yarışın kaybedeni yok, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte mücadele edecek, hep birlikte kazanacağız!” dedi.
CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez; “Cumhuriyet Halk Partisi Maçka İlçe kongremizi gerçekleştirdik. Divan Başkanlığını yaptığım Maçka İlçe Kongresi’nde göreve yeniden seçilen Sn. Nihan Göktürk ve yönetim kurulunu kutluyor, kongrede Başkanlık için yarışan Sn. Şenol Keleş’e ve Yönetim Kurulu Adaylarına teşekkür ediyorum. Bu yarışın kaybedeni yok, birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte mücadele edecek, hep birlikte kazanacağız!” ifadelerini kullandı. 
Maçka Haber Servisi