ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI BALTA MAÇKA'DA

ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI BALTA MAÇKA

ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI BALTA MAÇKA'DA

ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI BALTA MAÇKA'DA

Maçka Belediye Başkanı Koçhan, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Balta’yı ağırlayarak ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’yı Maçka’da ağırlayan Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Balta’ya ilçede yapılan hizmetlere ve sunulan projelere gösterdiği ilgi ile verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

ÇEVRE KOMİSYONU BAŞKANI BALTA’YA BRİFİNG
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, Muhammet Balta’ya ilçeyi gezdiren ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Koray Koçhan; “TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekilimiz Sayın Muhammet Balta’ya nazik ziyareti ve ilçemize gösterdiği ilgi ve destek için ilçem adına teşekkür ederim...” dedi.

BALTA MAÇKA’DAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Balta’ya ilçeyi gezdiren Maçka Belediye Başkanı Koçhan,
Doğu Karadeniz Bölgesi’nde ilk olacak Macera Parkını Milletvekili Muhammet Balta ile birlikte inceledi. Muhammet Balta’nın ilçede yürütülen projelere özellikle de Macera Parkı’na gösterdiği ilgi ve destekten ötürü teşekkür eden Başkan Koçhan, yeni çimlendirme tekniği ile Macera Parkının çevre düzenlemesi hakkında da bilgilendirmede bulundu.


MAÇKA İŞ DÜNYASIYLA İSTİŞARE YAPTILAR.
Ardından Maçka Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Alaattin Aydın ve Maçka Şoförler ve Otomobilciler Odası Esnaf Başkanı Lokman Kar ile ilçede emlakçılık anlayışını değiştirerek modern bir şekle getiren İşadamı Ömer Tüfekçi’yi ziyaret eden Çevre Komisyonu Başkanı Muhammet Balta ve Belediye Başkanı Koray Koçhan istişarelerde bulundular.
Daha sonra Maçka’daki esnafı Milletvekili Balta ile birlikte ziyaret ederek hayırlı işler, bereketli kazançlar dileğinde bulunan Başkan Koçhan, Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı’yı da ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.


MAÇKA’DAKİ ÇALIŞMALARA HER ZAMAN DESTEK OLDU!
Son olarak Maçka ilçe merkezinin Sümela yolu turizm güzergâhındaki bina cephelerinin iyileştirilmesi çalışmalarını TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve Trabzon Milletvekili Muhammet Balta’yla birlikte inceleyen Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Muhammet Balta’ya, Maçka halkı adına ilçede yürütülen çalışmalara gösterdiği alaka ile verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Ali TİRİTOĞLU