CEMİYET BAŞKANLARI MAÇKA’YA KONUK OLDU

CEMİYET BAŞKANLARI MAÇKA’YA KONUK OLDU

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nce Trabzon’da toplanan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Maçka’ya konuk oldular.

CEMİYET BAŞKANLARI MAÇKA’YA KONUK OLDU

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nce Trabzon’da toplanan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları, Maçka’ya konuk oldular.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından, İçişleri Bakanlığı öncülüğünde, “81 İl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Trabzon’da Buluşuyor” projesi kapsamında, Türkiye genelinde 81 ilde görev yapan Cemiyet Başkanları Trabzon’da bir araya geldi.

BAŞKANLAR MAÇKA’YA HAYRAN KALDI
Trabzon’un Yomra ilçesindeki bir otelde gerçekleşen toplantıda bir araya gelen 81 ilin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ki basın yayın camiasının sorunları hakkında görüş alışverişinde bulundular. Geçtiğimiz Haftalarda gerçekleşen buluşmada Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 23. Başkanlar Kurulu da toplanırken, TGK Yönetim Kurulu ve diğer kurulların toplantıları yapılarak sektöre dair görüş ve öneriler paylaşıldı. Şehre gelen başkanların turistik ve tarihi değerleri görme şansı da yakaladığı buluşmada Maçka öncü bir rol oynadı.
Maçka Belediye Başkanı’nı Dr. Koray Koçhan’ın konuğu olarak Maçka’da ağırlanan Cemiyet Başkanları, Maçka Büyük Sümela Otel’de kendileri için düzenlenen yemekte bir araya geldiler.


BAŞKAN KOÇHAN’IN DAVETLİSİ OLDULAR
Bu yemek öncesinde Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve bu organizasyona ev sahipliği yapan Trabzon Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ersen Küçük’ü makamında ağırlayan Dr. Koray Koçhan, cemiyet başkanlarını Maçka’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Maçka Belediye Başkanı Koçhan; “Trabzon Gazeteciler Cemiyeti tarafından, İçişleri Bakanlığı öncülüğünde, ‘81 İl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Trabzon’da Buluşuyor’ projesi kapsamında, Türkiye genelinde 81 ilde görev yapan Gazeteciler Cemiyeti Başkanları ile Maçka’da bir araya geldik. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı’yı, Trabzon Gazeteciler Cemiyet Başkanı Ersen Küçük’ü ve 81 ilin Gazeteciler Cemiyeti başkanlarını ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk...” dedi.


ÖNCE HEROS OTELDE SONRA BÜYÜK SÜMELA’DA
Yomra Heros Otel’de yapılan Başkanlar Kurulu toplantısında basın çalışanlarının sorunlarını konuşan Cemiyet Başkanları, Maçka Büyük Sümela Otel’de kendileri için düzenlenen yemekte ise yöresel lezzetlerin ve meşhur Maçka Hamsiköy sütlacının tadına vardılar.
Fatma KARAHASANOĞLU