ÇELEBİ, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

ÇELEBİ, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

ÇELEBİ, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ

ÇELEBİ, TURİZM SEZONUNU DEĞERLENDİRDİ 

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, 24. Meslek Komitesi üyeleriyle turizm sezonunu değerlendirdi! 

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’nin 24. Meslek Komitesi üyeleriyle gerçekleştirdiği toplantıda turizm sezonunun değerlendirmesi yapıldı ve yeni sezon öncesi yapılacak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

“YENİ SEZONA ÇOK ERKENDEN HAZIRLANMAK GEREK”
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası üyesi yolcu taşıma ve seyahat acentesi firmaların oluşturduğu 24. Meslek Komitesi üyeleri, Başkan Erkut Çelebi ile bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantıda turistlerin şikâyetlerini ve taleplerini aktaracakları WhatsApp ihbar hattı kurulması veya TESOB’un mevcut hattı üzerinden bir çalışma yapılması.Turizm sezonunu değerlendirmek ve yeni sezonda yol haritasını belirlemek için ilgili tüm birimlerin katılımıyla düzenlenecek bir turizm toplantısının organize edilmesi. Turizmle ilgili kümelenme projelerinin gerçekleştirilmesi, il geneli için Turizm Master Planı hazırlanması için yapılması gereken çalışmalar. Avrupa pazarında özellikle sağlık, kongre ve outdoor turizminin acentelerle birlikte pazarlanma çalışmalarının yapılması gibi konular değerlendirildi.

2024 ÇALIŞMALARI ŞİMDİDEN BAŞLAMALI 
TTSO Başkanı Erkut Çelebi, 2024 turizm sezonu için çalışmaların şimdiden başlaması gerektiğini ifade ederek; “Kaybedecek zamanımız yok. Bu konuda etkin biçimde çalışacağız. Önceliğimiz 2023 yılı bitmeden sezon değerlendirmesi ve yeni sezon planlamasının yapılacağı, tüm tarafların katılacağı bir toplantı düzenlemek. Ayrıca meslek komitesi üyelerimiz turistlerin talep, şikâyet ve önerilerini aktaracakları WhatsApp hattıyla ilgili çalışma yapılması önerisi getirdiler. TESOB’un bu konuda devam ettirdikleri bir projesi var. Tek numara olması açısından biz de aynı hat üzerinden bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Yoğunluğun fazla olması halinde yeni bir hat da açılabilir.” dedi.