CE-Zİ-NE'Lİ ÖĞRENCİLER KODLAMAYI ÖĞRENDİ

CE-Zİ-NE

CE-Zİ-NE'Lİ ÖĞRENCİLER KODLAMAYI ÖĞRENDİ

CE-Zİ-NE'Lİ ÖĞRENCİLER KODLAMAYI ÖĞRENDİ 

İlçemiz Maçka’da, Özcan Reis yönetimindeki Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu’nda Kodlama Haftası Etkinliği gerçekleştirildi.

Maçka Milli Eğitim’in örnek yöneticilerinden Özcan Reis, Maçka Halk Eğitim Merkezi’ndeki başarısını yeni sezon öncesi atandığı Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu’nda da sürdürüyor. 

ÖĞRENCİLER KODLAMAYI ÇOK SEVDİ 
Her yıl 7-22 Ekim tarihleri arası yapılan kodlama haftası etkinlikleri kapsamında Maçka Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu’nda Kodlama Haftası Etkinliği gerçekleştirildi.
Başarılarıyla çevresindeki etkisi de olumlu yansımalara neden olan Özcan Reis, Okul Müdürü olarak yönetimini üstlendiği Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu’nda, her yerde her zaman önde olmak üst sıralara ilerlemek alışkanlığını öğrencilerine de aşıladı. 

CE-Zİ-NE’Lİ ÖĞRENCİLER 100 BÖLÜM’Ü TAMAMLADI 
Kodlamayı öğrenmek, çevremizde hızla değişen dünyayı anlamamıza, teknolojinin nasıl çalıştığına dair ufkumuzu genişletmemize ve yeni fikirlerle yenilikleri keşfetmek için becerilerimizi geliştirip kapasitemizi artırmamıza yardımcı olur. Bu kapsamda her yıl 7-22 Ekim tarihleri arası kodlama haftası etkinlikleri yapılmaktadır. 

PROBLEM ÇÖZMEYİ VE İŞ BİRLİĞİNİ TEŞVİK EDİYOR 
Etkinlikle ilgili değerlendirmede bulunan Ce-Zi-Ne Kardeşler İlkokulu Müdürü Özcan Reis; “Kod Haftası, programlama ve diğer teknolojik aktiviteler yoluyla yaratıcılığı, problem çözmeyi ve iş birliğini teşvik eden bir taban hareketidir. Buradaki amaç, programlamayı daha görünür kılmak, gençlere, yetişkinlere ve yaşlılara fikirleri kodlamayla nasıl hayata geçirdiğinizi göstermek, bu becerileri ortaya çıkarmak ve motive olmuş kişileri öğrenme amacıyla bir araya getirmektir.” ifadelerini kullandı. 

CE-Zİ-NE HEDEFİNE ULAŞTI!
Okul Müdürü Özcan Reis; “Cumhuriyetimizin 100.yılı olması münasebetiyle öğrencilerimizle code.org sitesinde 100 Bölüm tamamlamayı hedefledik ve hedefimize ulaştık.” dedi. 
Ali TİRİTOĞLU