ÇAYIRLAR CAMİİ HİZMETE AÇILDI

ÇAYIRLAR CAMİİ HİZMETE AÇILDI

ÇAYIRLAR CAMİİ HİZMETE AÇILDI

ÇAYIRLAR CAMİİ HİZMETE AÇILDI 

Hayırseverler sayesinde ilçemizin çehresi her geçen yıl daha bir değişirken, bunlardan biri olan İş İnsanı Murat Beyazyüz Çayırlar Camiini ilçeye kazandırdı. 

İlçemiz Maçka’da sadece Maçka Belediyesinin değil hayırsever iş insanlarının da emeği görülüyor. Maçka adeta hayırsever iş insanlarının emek ve katkıları üzerinde yükseliyor. 

ÇAYIRLARA YENİ CAMİ
Hayırsever iş insanı Murat Beyazyüz tarafından müştemilat, çevre düzenlemesi ve restorasyonu tamamlanan Çayırlar Mahallesi Camii için geçtiğimiz Cuma günü bir açılış programı düzenlendi.
Programda; Kur’an-ı Kerim tilaveti, protokol konuşmaları yapıldı. İlçe Müftülüğü tarafından hayırsever İş İnsanı Murat Beyazyüz’e“Teşekkür Belgesi” takdim edilirken, açılış duasını Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci yaptı. 


İLK CUMA NAMAZI KILINDI 
Birlikte kılınan Cuma namazının ardından cemaate yemek ikram edilirken, programa Maçka Kaymakamı Abdullah Huzeyfe Çakmak, Maçka Belediye Başkanı Dr. Ecz. Koray Koçhan, protokol üyeleri, Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Çakmak, Çayırlar Mahallesi Camisinin ilçemize ve mahallemize hayırlı olmasını temenni etti. 
Maçka Haber Servisi