CANALİOĞLU'NDAN ÖVGÜ, GENÇ'TEN TEŞEKKÜR

CANALİOĞLU

Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediyesi’nin ‘Küçük Dostlar Kliniği’nden övgüyle bahsetti.

CANALİOĞLU'NDAN ÖVGÜ, GENÇ'TEN TEŞEKKÜR 

Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediyesi’nin ‘Küçük Dostlar Kliniği’nden övgüyle bahsetti. 

Trabzon Belediyesi’nin unutulmaz Başkanlarından Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediyesi’nin ‘Küçük Dostlar Kliniği’nden övgüyle bahsederken, mevcut Başkan Genç ise bu ifadelerin kendilerini motive ettiğini dile getirdi. 

ESKİ BAŞKANDAN ÖVGÜ, MEVCUT BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR 
Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Volkan Canalioğlu, Ortahisar Belediyesi’nin ‘Küçük Dostlar Kliniği’nden övgüyle bahsetti. 
Canalioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Siyaset, hizmet etmek ve toplumun ihtiyaçlarını, kentin sorunlarını çözmek sanatı. Bu manada Ortahisar Belediyemiz sahipsiz sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ve kayıt altına alınması amacıyla ‘Küçük Dostlar Kliniği’ adı altında ‘kedi bakım ve tedavi merkezi’ oluşturarak çok güzel bir hizmeti yerine getirmekte. Bu güzel hizmeti hayata geçiren Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’i tebrik ediyorum. Bu merkezde sevgiyle görev yapan Müdürümüz Veteriner Hekim Sayın Lütfü Aydın ile ekibi veteriner Sayın Engin Yetimoğlu, teknisyenler, Esra ve Zeynep Hanımlara ile tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Ne demişti Yunus Emre, ‘Yaratılanı severim, Yaratan’dan ötürü.”

“BELEDİYEMİZ İÇİN GURUR VERİCİ”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise, yaptığı paylaşımdan dolayı Canalioğlu’na teşekkür etti. Canalioğlu’nun ‘Küçük Dostlar Kliniği’ hakkında övgü dolu sözlerinden son derece memnun olduğunu ve bu ifadelerin kendisini motive ettiğini dile getiren Başkan Genç; “Trabzon’a bir dönem hizmet etmiş, belediyecilik hizmetlerinin mahiyetini ve meşakkatlerini çok iyi bilen, değerli büyüğümüz Trabzon Belediyesi Eski Başkanı Sayın Volkan Canalioğlu’nun ifadelerinden son derece memnun kaldım. Bugüne kadar gece-gündüz demeden özveriyle çalışan ve sokak hayvanları, bilhassa sokak kedileriyle ilgili tedaviden, rehabilitasyona kadar çok güzel çalışmalar icra eden belediye personelimizin gayretlerinin şehrimizin değerli bir kanaat önderi tarafından hüsnü kabul görmesi ve bundan övgüyle bahsedilmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Veteriner İşleri Müdürümüz Lütfi Aydın ve veteriner hekimlerimiz hakkında, belediye başkanlığı görevinde bulunmuş ve belediye hizmetlerini yürütürken bu süreçlerin bütün aşamalarına tanıklık etmiş değerli bir siyaset büyüğümüzün bu ifadeleri kullanması Ortahisar Belediyemiz için de gurur vericidir ve takdire şayandır. Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da, farklı siyasi cephelerde görev yapmış olsak da şehrimiz söz konusu olduğunda bütün siyasi mülâhazalar ve saikler bir kenara bırakılarak, değerli başkanımızın belediyemizin bu hizmetiyle ilgili kadirşinas ifadelerinden dolayı bir kez daha kendisine teşekkürlerimi, şükranlarımı iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.