CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI KUTLANDI

Maçka’daki Camiler ve Din Görevlileri Haftası, din görevlileri ve konukların onuruna verilen yemekle kutlandı.

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası, Maçka Müftüsü Mehmet Cebeci’nin ev sahipliğinde, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın’ın katılımı, Maçka Kaymakam Selim Çomaklı ve Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan’ın iştirakiyle gerçekleştirildi.

BU GÜNÜ BİRLİKTE KUTLADILAR
Maçka Kaymakamı Selim Çomaklı’nın beraberinde Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Kaymakam Refiki Mücahit Aydoğdu, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Maçka İlçe Müftüsü Mehmet Cebeci, Din görevlileri ve protokol üyeleri ile birlikte etkinlikte hazır bulundu.
Maçka Büyük Sümela Otel’de gerçekleşen ve 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlenen programda Kaymakam Selim Çomaklı, Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın ve Maçka Milli Eğitim Müdürü Yaşar Adıgüzel’e teşekkür belgesi ve plaket takdimi gerçekleşti.


PLAKET VE TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ
Kaymakam Çomaklı ve Başkan Koçhan kendilerine layık görülen teşekkür plaketinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirirken; “1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla ilçemizde ki görev yapan hocalarımız ile bir araya geldik. Hocalarımızın gününü kutlarken, İlçe Müftülüğü tarafından şahsıma verilen teşekkür belgesi için Maçka İlçe Müftümüz Mehmet Cebeci hocamıza ve teşekkür belgesini veren Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın hocamıza teşekkür ederiz...” ifadelerini kullandılar.
Program, Kaymakam Çomaklı, Başkan Koçhan, Kaymakam Refiki Aydoğdu, İl Müftüsü Aydın, İlçe Müftüsü Cebeci, protokol üyeleri ve konukların onuruna verilen yemeğin ardından sona erdi.

MAÇKA HABER MERKEZİ