ÇALMADIK KAPI, GİTMEDİK MAHALLE BIRAKMIYOR

ÇALMADIK KAPI, GİTMEDİK MAHALLE BIRAKMIYOR

Seçim çalışmaları doğrultusunda Maçka´daki mahallelerin yanı sıra, Trabzon´daki Maçkalıları da ziyaret eden Musa Turan, örnek belediyecilik sözü verdi.

ÇALMADIK KAPI, GİTMEDİK MAHALLE BIRAKMIYOR

Seçim çalışmaları doğrultusunda Maçka´daki mahallelerin yanı sıra, Trabzon´daki Maçkalıları da ziyaret eden Musa Turan, örnek belediyecilik sözü verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Değirmendere Mahallesi´ndeki Maçkalı esnafı gezen CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, esnafın sorunlarını dinledi soruları cevapladı. İş insanlarının Maçka´ya yatırım yapmak için yarışır hale geleceklerini söyleyen CHP Adayı Turan, umut aşıladı.

KAZANAN MAÇKA OLACAK
Yoğun ilgi ile karşılanan ve esnaftan tam destek alan Musa Turan; ?Maçka´mızda doğup, göç etmek zorunda kalan tüm kardeşlerimiz ve büyüklerimizin de desteğini görmek beni mutlu ediyor. İlçemizi çok iyi tanıyan bilen bir kardeşinizim. Her zaman dediğimizle yaptığımız örtüşmüştür. Bizi bilen biliyor. Bilmeyenler varsa da tanıdıkça bilecekler ve sevecekler. Bizler sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü ilçemize getirerek göç veren değil, göç alan bir ilçe haline geleceğiz. İş insanları ilçemize gelmekten çekinmiyor. Siz bunu daha iyi biliyorsunuz. Tüm korkuları ve çekinceleri kaldıracağız. İş insanları bizim başkanlığımız döneminde ilçemize yatırım yapmak için rekabet eder hale gelecek.? dedi.

HERKESE, HER KESİME GİDİYOR
Öte yandan ilçedeki çalışmalarını da ara vermeksizin sürdüren CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, ilçe dâhilindeki 16 mahallenin tümünü gezerek ve mahallelerdeki evleri de tek tek ziyaret ederek halkı dinledi ve desteklerini aldı.

HALKIN İNANCI TAM
Gürgenağaç, Güzelyayla, Coşandere, Ergin, Cinali, Bakımlı, Ardıçyayla, Mağmat Boğazı, Tosunlu. Alaçam, Kırankaş, Hamsiköy, 100. Yıl, Mataracı, Akmescit ve Ocaklı Mahallelerine giderek kapı kapı seçim çalışmalarını sürdüren Turan, halkın takdirini topladı.
Ev ev gezerek herkesin elini sıkan Musa Turan, halkın hem gönlünü hem de desteğini kazanıyor.

EŞİT HİZMET GETİRECEĞİZ
Yol ve iş konusunda birçok talep ve sorunlarını da dile getiren Maçkalıları dinleyen Başkan Adayı Musa Turan; ?Bizler halkçı belediyeciliği benimsemiş insanlarız. Kendisi için çalışan değil halkı için çaba gösteren belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Biz hiç kimseyi ötekileştirmeden halkımıza eşit hizmet götüreceğiz. Bizim belediyecilik anlayışımızda sizlere hesap vermek onurlu bir görevdir. O yüzden seçildiğimiz zaman her ay mahallelerde toplantılar düzenleyip hem sorularınızı cevaplayacağız, hem de çalışmalarımızla ilgili bilgilendirme yapacağız? dedi.
Örnek belediyecilik ilkesiyle yola çıktıklarını belirten Musa Turan, hep birlikte el ele vererek Maçka´yı özlenen belediyecilikle buluşturacaklarını sözlerine ekledi.