BÜYÜKŞEHİR’İN YENİ GENEL SEKRETERİ: ÜÇÜNCÜ!

BÜYÜKŞEHİR’İN YENİ GENEL SEKRETERİ: ÜÇÜNCÜ!

BÜYÜKŞEHİR’İN YENİ GENEL SEKRETERİ: ÜÇÜNCÜ!

BÜYÜKŞEHİR’İN YENİ GENEL SEKRETERİ: ÜÇÜNCÜ! 

Bir süredir vekâletle yürütülen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik makamına Gürkan Üçüncü getirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik makamına Malatya Vali Yardımcısı Gürkan Üçüncü atandı.

GÜRKAN ÜÇÜNCÜ BÜYÜKŞEHİR’İN YENİ GENEL SEKRETERİ OLDU
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ahmet Adanur’un hayatını kaybetmesinin ardından bir süredir vekâletle yürütülen Genel Sekreterlik makamına Gürkan Üçüncü getirildi. Son olarak Malatya Vali Yardımcılığı görevini yürüten Üçüncü, 4 Eylül Pazartesi günü Trabzon Büyükşehir Belediyesindeki görevine başlayacak. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Genel Sekreter Gürkan Üçüncü’ye hayırlı olsun dileklerini iletti. 

GÜRKAN ÜÇÜNCÜ KİMDİR?
14.10.1988 tarihinde Rize’de doğdu.
Aslen Trabzon-Akçaabatlıdır.
İlkokulu Rize - Merkez İstiklal İlkokulunda, ortaokulu 7. sınıfa kadar Şevket Yardımcı Ortaokulunda, 8. Sınıfı Akçaabat Mevlût Selami Yardım Ortaokulunda okudu. Lise eğitimini ise Akçaabat Anadolu Lisesinde tamamladı.
Üniversite eğitimini 2008 - 2013 yılları arasında Kayseri Erciyes Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümlerinden mezun olarak tamamladı. Ayrıca Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetiminde yüksek lisans eğitimini tamamladı.
2013 yılının aralık ayında yapılan mülakatla Vergi Denetim Kurulu Vergi Müfettiş Yardımcılığını kazanıp kamu personeli olarak devlet kademesindeki çalışma hayatına başladı.
2015 yılından bu yana da Mülki İdare Amiri olarak görevine devam etmektedir.