BÜYÜKŞEHİR'DEN ESTETİK DOKUNUŞLAR

BÜYÜKŞEHİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN ESTETİK DOKUNUŞLAR

BÜYÜKŞEHİR'DEN ESTETİK DOKUNUŞLAR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin kentin muhtelif yerlerindeki alt geçitlere yaptığı düzenlemeler oldukça büyük ilgi uyandırdı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Beşirli alt geçidini yeniden düzenleyerek estetik bir görünüm kazandırdı.

ALT GEÇİT AKVARYUMA DÖNDÜ
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, uzun yıllardır bakımları yapılmayan üst geçitlerle birlikte alt geçitlerde de yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Trabzon’un Ortahisar ilçesi Beşirli Mahallesi tenis kortlarının yanında bulunan alt geçit, pis koku ve kirden arındırılarak yepyeni bir hale getirildi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde yenilenen alt geçide resim öğretmenleri tarafından akvaryum görünümü verildi.

ÇEVRE SAKİNLERİ TEŞEKKÜR ETTİ
Beşirli alt geçidinin yenilenmiş halini çok beğendiklerini dile getiren çevre sakinleri; “Alt geçit yıllarca bakımsız haldeydi. Şimdi hem pis koku giderildi hem de muhteşem bir görüntü ortaya çıktı. Önceden korkarak geçtiğimiz bu alt geçitte şimdi fotoğraf çektiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu başta olmak üzere emeği geçen resim öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandılar.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun kent estetiğine verdiği önem doğrultusunda, üst geçitlerimizle birlikte alt geçitlerde de yenileme çalışması yürütülmektedir. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimizce yenilenen Beşirli tenis kortlarının yanında bulunan alt geçide, resim öğretmenleri tarafından akvaryum görünümü kazandırıldı. İlerleyen günlerde alt geçitlerin tamamını elden geçirmek suretiyle, şehrimizin görünümüne olumlu katkı yapmayı amaçlıyoruz. Halkımızın daha temiz daha huzurlu bir Trabzon’da yaşaması için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” ifadeleri kullanıldı.