BÜYÜKŞEHİR’DDURMAK YOK!

BÜYÜKŞEHİR’DDURMAK YOK!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde durmak da tatil yapmak da yok!Büyükşehir çalışanları nöbetleşe yaptıkları mesailerinde bayramda da görev yaptı.

BÜYÜKŞEHİR’DDURMAK YOK! 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde durmak da tatil yapmak da yok!Büyükşehir çalışanları nöbetleşe yaptıkları mesailerinde bayramda da görev yaptı. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların sorun yaşamaması için tüm alanlarında görevlerine devam etti.

BÜYÜKŞEHİR TAM NOT ALDI 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların taleplerini yerine getirmek ve oluşabilecek aksaklıkları önlemek adına tüm alanlarda görev başındaydı. Bayram süresince eksiksiz yürütülen çalışmalar, Trabzonlulardan tam not aldı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı tedbirleri kapsamında birçok biriminde nöbetçi ekipler oluşturarak, vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşıladı. Büyükşehir ekipleri, Kurban Bayramı boyunca talepleri anında yerine getirirken, sorunları da ivedilikle çözüme kavuşturdular.

TİKOM 7/24 HİZMET VERDİ
Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı; “Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin huzur ve güveni için bayramda da ekiplerimizle birlikte görevimizin başındaydık. Bayram tatili boyunca 7/24 esasıyla hizmet veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi İletişim Koordinasyon Merkezi (TİKOM) 10 bin 45 adet çağrı karşıladı. Bu çağrılardan 4 bin 902 âdeti başvuru olarak kayıt altına alındı. Kayıt altına alınan çağrılardan 3 bin 728 âdeti ise sonuçlandırılarak başvuru sahiplerine bilgi verildi.” 

İLAÇLAMA VE DEZENFEKSİYON ÇALIŞMASI YAPILDI
“Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz, Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezinde 3 Veteriner Hekim ve 6 yardımcı personel ile ilçelerden getirilen hasta-yaralı ve acil müdahale gerektiren hayvanlara gerekli müdahaleleri yaparak bayram tatili süresinde aktif olarak hizmet verdi. Akçaabat ve Vakfıkebir ilçelerinde bulunan mezbaha nelerde de Kurban Bayramı sürecinde vatandaşa kurban kesimi konusunda destek verildi. Ekiplerimiz ayrıca, 7 araç 7 ekip 21 personelle birlikte Ortahisar, Akçaabat, Beşikdüzü, Vakfıkebir, Yomra, Arsin, Araklı, Sürmene ve Of ilçelerinde bulunan 9 satış ve kesim noktasında 18 Haziran tarihinden Kurban Bayramı sonuna kadar ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirmiş olup çalışmalar halen devam etmektedir.”

ÖZVERİYLE GÖREV YAPTILAR
“Çevre Koruma Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz bayram tatili boyunca kentin turistik ve merkezi noktalarında mıntıka temizliği ve yıkama işlemi gerçekleştirdi. TİSKİ ekipleri gelen su arızası şikâyetlerine anında müdahale ederek sorunları çözüme kavuşturdular. İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri 9 günlük tatil boyunca 4 vardiya ekibiyle birlikte gelen yangın ve kaza ihbarlarına hızlıca müdahalede bulunarak olası can kaybının önüne geçtiler Ayrıca Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından bayram süresince merkez mezarlıkların temizlikleri yapıldı. Bayram boyunca şehirde aksaklık yaşanmaması için büyük bir özveriyle görev yapan ve tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz.”