BÜYÜKŞEHİR MAÇKA'NIN YOLLARINI ONARIYOR

BÜYÜKŞEHİR MAÇKA

BÜYÜKŞEHİR MAÇKA'NIN YOLLARINI ONARIYOR

BÜYÜKŞEHİR MAÇKA'NIN YOLLARINI ONARIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Maçka’ya yol yapım ve bakım desteği sağlıyor. Büyükşehir Maçka Belediyesiyle ortak çalışmayla mahalle yollarını onarıyor.

Sadece Trabzon Ortahisar’daki alt ve üst yapı çalışmalarını değil Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisindeki tüm ilçelerdeki çalışmalara da destek veren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta ilçemiz Maçka’daydı.

SORUNLU YOLU YAMALAYIP ONARDILAR
Maçka Belediyesi sınırları içindeki Oğulağaç -Şimşirli bağlantı yolu ve Ocaklı Mahallesi Trabzon Büyükşehir Belediyesince gerçekleştirilen yama ve yol bakım çalışması yapılırken Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan, destekleri için Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİNİ GÖSTERDİ
Maçka’daki Oğulağaç -Şimşirli bağlantı yolu ile Ocaklı Mahallesinde yama ve yol bakım çalışması gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç olduğu her yerde bu tür çalışmalarıyla desteğini gösteriyor.
Yapılan çalışmayı sosyal medya hesabından paylaşan Maçka Belediye Başkanı Dr. Koray Koçhan; “Oğulağaç -Şimşirli bağlantı yolu ile Ocaklı Mahallesinde Trabzon Büyükşehir Belediyemiz tarafından gerçekleştirilen yama ve yol bakım çalışması devam ediyor. Destekleri için Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz.” dedi.

Ali TİRİTOĞLU