Büyükşehir Belediyespor gücüne güç katıyor

Büyükşehir Belediyespor gücüne güç katıyor

Yetiştirdiği sporcularla Trabzon ve ülke sporuna önemli katkılar sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyespor gücüne güç katıyor

 

Yetiştirdiği sporcularla Trabzon ve ülke sporuna önemli katkılar sağlayan Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulübü çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 

Trabzon Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Nihat Demir antrenman yapılan salonları ziyaret ederek sporcu ve antrenörlerle birlikte oldu. Müsabık 200 sporcuya Büyükşehir Belediyesinin tedarik ettiği eşofman, antrenman malzemesi ve çantalarını takdim eden Demir, amaçlarının Trabzon ve Türk sporuna başarılı sporcular kazandırmak olduğunu söyledi. Sportif Direktör Yaşar Ulusoy, yönetici Tayfun Yurtsever ve Genel Sekreter Osman Çift ile birlikte Cemal Kamacı, Kalkınma Gençlik Merkezi ve Denge Spor Merkezini ziyaret ederek sporcu, antrenör ve velilerle bir araya gelen Demir, yaptıkları çalışmalarda kendilerine her türlü desteği veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya´ya teşekkür etti.

 

SALON SPORLARINDA

EN BÜYÜK KULÜBÜZ

10 branşta 538´ lisanslı olmak üzere yaklaşık 965 sporcu ile gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda aldıkları başarılı sonuçlar ile büyük bir camia olduklarını kaydeden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Demir, ?Salon sporlarında Trabzon´un en büyük spor kulübüyüz. Her geçen gün de büyümeye devam ediyoruz. Bazı branşlarda milli takımlarda da görev yapan 15 tecrübeli antrenör ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde başarı çıtasını daha da yukarılara çıkararak 2020 yılında Tokyo´da yapılacak olimpiyatlarda ülkemize madalyalar kazandırmayı hedefliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Gerek tesis, gerekse spor malzemesi anlamında her geçen gün ilerleme kaydettiklerini ve bu yöndeki gayretlerini artırarak sporculara daha çok destek vermek istediklerini ifade eden Demir, ?Boks, karate, tekvando, güreş, judo, yüzme, tenis, kick-boks, muay thai ve atletizm olmak üzere 10 branşta 2017 yılında ulusal ve uluslararası turnuvalarda birçok şampiyonluklar ve dereceler elde ettik. Bir spor kenti olan Trabzon´un var olan misyonunu daha da yukarılara çıkarmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda başarılı dereceler elde eden sporcularımızla gurur duyuyoruz? sözlerine yer verdi.

 

Ziyaretlerde sporculara eşofman, antrenman malzemesi ve çantalarını takdim eden Demir´e sporcular, antrenörler ve veliler desteklerinden ötürü teşekkür etti.