BÜYÜKAYDIN’DAN YOL TEŞEKKÜRÜ

BÜYÜKAYDIN’DAN YOL TEŞEKKÜRÜ

Maçka Sümela Manastırı’ndan başlayıp Taşköprü, Camiboğazı, Çakırgöl, Kurtdere köprüsünü de içeren 10,5 km’lik yol iyileştiriliyor.

BÜYÜKAYDIN’DAN YOL TEŞEKKÜRÜ 

Maçka Sümela Manastırı’ndan başlayıp Taşköprü, Camiboğazı, Çakırgöl, Kurtdere köprüsünü de içeren 10,5 km’lik  yol iyileştiriliyor. 

Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın’dan Sümela Manastırı’ndan başlayan Taşköprü, Camiboğazı, Çakırgöl, Kurtdere köprüsünü de içeren 10,5 km’lik  yolun iyileştirmesi çalışmasınateşekkür. 

10,5 KM’LİK YOLA İYİLEŞTİRME 
AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın'dan Sümela Manastırı’ndan başlayan Taşköprü, Camiboğazı, Çakırgöl, Kurtdere köprüsünü de içeren 10,5 km’lik  yolun iyileştirme ve asfalt döküm işi için teşekkür etti. 

BAKANLIĞA TEŞEKKÜR MESAJI 
Büyükaydın, yayımladığı mesajda; “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız’ın uhdesinde Karayolları Bölge Müdürlüğü’müzün yatırım planlaması içerisinde yer alan ve şehrimizin kültür turizmi açısından önem taşıyan destinasyonlarından biri olan Sümela Manastırı’ndan başlayan Taşköprü, Camiboğazı, Çakırgöl, Kurtdere köprüsünü de içeren 10,5 km’lik  yolun iyileştirme ve asfalt döküm çalışmaları  başlamış olup en kısa sürede tamamlanacaktır. 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Yapılan Karayolları Ulaşım Ağı çalışmaları için başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na ve emeği geçenlere teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.