BÜYÜK MÜCADELE ZAFERLE NOKTALANDI

BÜYÜK MÜCADELE ZAFERLE NOKTALANDI

BÜYÜK MÜCADELE ZAFERLE NOKTALANDI

BÜYÜK MÜCADELE ZAFERLE NOKTALANDI

MAÇKA 15 ŞUBAT SPOR 1. AMATÖR KÜMEDE!

Trabzon 2. Amatör C Grubu´ndaki mücadelesini zaferle noktalayan Maçka 15 Şubatspor, en yakın rakibi Değirmenderespor´u 4-0 yenerek mutlu sona ulaştı.

Mücadele ettiği 1. Amatör Küme C Grubunu tek mağlubiyetle tamamlayan Maçka 15 Şubatspor, 18 maçlık ligi maratonunun son maçında en yakın rakibi 1967 Değirmenderespor´u 4-0 gibi net bir skorla devirerek mutlu sona ulaştı.

YENİ HEDEF 1. AMATÖR KÜME´DE ŞAMPİYONLUK!
Kulüp Başkanı Seyfi Yavuz´un fedakârca gayretleri, Antrenör Ekrem Bayrak´ın yerinde talimatları sayesinde sergilediği örnek mücadele ile 1. Amatör Küme´ye çıkma başarısı gösteren Maçka 15 Şubatspor, elde ettiği 47 puanın tamamını hak etti.

SON MAÇINI4-0 KAZANDI
1967 Değirmenderespor maçı öncesi tüm maçlarını zaferle noktalayan Maçka 15 Şubatspor, kendi evinde oynadığı Değirmenderespor maçına ise ya hep, ya hiç parolasıyla çıktı.
Zor geçen mücadeleyi 4-0 gibi net bir skorla kazanarak 1. Amatör Küme´ ye çıkma başarısı gösteren Maçka 15 Şubatspor, elde ettiği her puanı alnının teri ve bileğinin hakkıyla kazandı.

İNATÇI BAŞKAN, HIRSINI TAKIMINA AŞILADI
Mücadeleci ve vazgeçmeyen yapısıyla bilinen Kulüp Başkanı Seyfi Yavuz, iş hayatındaki başarısını takımına da aşılayarak büyük zaferin baş mimarı oldu.
Coğrafi konumundan dolayı herkesin neredeyse iki ya da üç işin birden yürütüldüğü Maçka´da 25 yıldır aynı sektörde emek veren Seyfi Yavuz (37) 11 yaşından beri içinde bulunduğu yemek sektöründe mesleğini sürekli olarak geliştirerek ilçesine hizmet verdi.
Yıllardır Meydan Köfte Yemek ve Döner Salonu ile hizmet verdiği Maçka´da iki yıl önce açtığı Sümela Restoran ve Kahvaltı Salonu ile bu hizmetini devam ettiren Yavuz, herkesin damak zevkine hitap etmeniz göründüğü kadar kolay olmadığı mesleğini mücadeleci yapısı ve inatçı kişiliğiyle devam ettirdi.
2017-2018sezonunda devraldığı kulübünde teknik ekip ve oyuncularına da bu mücadeleci yapısını aşılayan Kulüp Başkanı Seyfi Yavuz, takımı aldığı ilk seferinde play-off´lara kadar çıkarma başarısı gösterdi.

BAŞKAN KOÇHAN´IN DESTEĞİ ÇOK
O sezon kapısından döndüğü 1. Amatör Küme´ye bu sezon sağlam adımlarla ve doğru stratejiyle takımını yükseltme başarısı gösteren Başkan Yavuz, bu süreçte kendilerine her fırsatta destek olan Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan´ı ise yere göğe sığdıramıyor.
Bu sezon takımın sponsorluğunu Maçka Belediyesinin yaptığını hatırlatan Başkan Seyfi Yavuz; ?Her fırsatta bize destek olan ve hiçbir maçta bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Sayın Koray Koçhan ve değerli taraftarımıza, takımına inancını ve mücadeleci yapısını aşılayarak başarıda önemli bir payı olan hocamız Ekrem Bayrak´a ve terlerinin son damlasına kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncularıma çok teşekkür ediyorum.? dedi.

Bir sezonun sonunda mutlu sona ulaşma başarısı gösteren Maçka 15 Şubatspor kadrosu şöyle:
Başkan: Seyfi Yavuz
Takım Hocası: Ekrem Bayrak

MAÇKA 15 ŞUBATSPOR TAKIMI:
Kaleci:
Yunus İslamoğlu
Defans: Gökhan Karagöz
Defans: Umut Burak Karabacak
Solbek: Mustafa Reis
Solbek: Oykan Reis
Ön Libero: Hakan Aydın
Ön Libero: Tarık Çavuş
Sağ Acık: Zafer Taylan
Sol Açık: Çağrı Ergün
Forvet: Kerim Gülen
Forvet: Emre Kalaycı
Ortasaha: Erdem Filiz
Ortasaha: Kerem Bal
Ortasaha: Bahattin Akın
Ortasaha: Ali Cihat Atıç
Ali TİRİTOĞLU