BU SEFER Kİ DURAK ÇAMLIDÜZ YAYLASI-ŞELALE  

BU SEFER Kİ DURAK ÇAMLIDÜZ YAYLASI-ŞELALE  

BU SEFER Kİ DURAK ÇAMLIDÜZ YAYLASI-ŞELALE

BU SEFER Kİ DURAK ÇAMLIDÜZ YAYLASI-ŞELALE  

Maçka Belediyesi’nin düzenlediği yayla turlarına büyük ilgi gösteren Maçka halkı, bu hafta Çamlıdüz Yaylası-Şelale turu yapacak.  

Dr. Koray Koçhan’ın fikir ve girişimleriyle başlatılan yayla turu devam ediyor. Her hafta sonu ilçedeki farklı bir yaylayı görme imkânı bulan ve geçen hafta Lişer Yaylası’na giden vatandaşlar, bu hafta ise Çamlıdüz Yaylası-Şelale’yi ziyaret edecekler.

HER HAFTA FARKLI BİR YER
Dr. Koray Koçhan yönetimindeki Maçka Belediyesi, yaz boyunca, hava şartları da müsaade ettiği sürece ilçe halkına her hafta farklı bir yaylayı gezdiriyor. Her Cumartesi günü düzenlenen program kapsamında her hafta Maçka’nın farklı bir yaylasını görme imkânı bulan Maçka ilçesi sakinleri, yeni haftada da, Çamlıdüz Yaylası-Şelale’yi görecekler.

MAÇKA HALKI STRESİNİ YAYLALARDA ATIYOR
Yapılan organizasyonla ilgili Maçka Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada her cumartesi günü yayla gezi programı düzenleneceği belirtildi. Her hafta farklı bir yayla programı gerçekleştirileceği açıklanırken, otobüslerin cumartesi günü Maçka belediyesi önünden saat 10:00’da hareket edeceği hatırlatıldı. Maçka Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılım tamamen ücretsiz olurken, isteyen herkesin bu turlara katılabileceği belirtildi.
Fatma KARAHASANOĞLU