BU ESER TRABZON TARİHİNİN 75 YILINA IŞIK TUTACAK

BU ESER TRABZON TARİHİNİN 75 YILINA IŞIK TUTACAK

BU ESER TRABZON TARİHİNİN 75 YILINA IŞIK TUTACAK

BU ESER TRABZON TARİHİNİN 75 YILINA IŞIK TUTACAK

Trabzon Basınının dünü ve bugünü,  Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Genel Müdürü Nevzat Yılmaz’ın çalışmasıyla bu çalışmada olacak.

Trabzon basın yayın hayatında hizmeti bulunan Trabzon tarihinin değerleri, duayen gazeteci Nevzat Yılmaz’ın çalışmasıyla gün yüzüne çıkacak.

BİLİNMEYEN O TARİHİ ORTAYA ÇIKARDI
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin 75 yıllık tarihî, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Müdürü Duayen Gazeteci Nevzat Yılmaz’ın çalışmasıyla gün yüzüne çıkacak. Derleme çalışmaları devam eden kitabın ana taslağı ortaya çıktı...
Bu eserin çıkmasıyla, TGC’nin her daim saygınlığı daha bir değer kazanırken, Gazeteci Nevzat Yılmaz in bir yıldır üzerinde çalıştığı eserde sona gelindi.


GAZETECİLER CEMİYETİNİN TARİHİ BU ÇALIŞMADA
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin Genel Müdürü Nevzat Yılmaz, cemiyetin 75 yıllık tarihini çıkarıyor. Yaptığı çalışmayla ilgili değerlendirmede bulunan Yılmaz şu ifadelere yer verdi;
“Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin 75 yıllık tarihî. Trabzon Basınının dünü ve bugünü bu çalışmada olacak. Bu camiada hizmeti bulunan değerlerimizde eserde mevcut. Derleme çalışmaları devam ediyor. Kitabın ana taslağı ortaya çıktı. Bu eserin çıkmasıyla, TGC’nin her daim saygınlığı daha bir değer bulacak.”


NEVZAT YILMAZ KİMDİR:
Trabzon basın yayın hayatına birçok gazete, dergi ve derneği kazandıran birçoğunda yönetici olarak görev yapan Nevzat Yılmaz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde de uzun süre değişik kademelerde görev aldı.
Başkan yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği yaptığı cemiyette yönetim kurulu kararıyla Genel Müdür olarak görev yapacak olan Yılmaz, Trabzon’daki birçok kurum ve kuruluşun kazandırılmasındaki etkisi ve rolüyle biliniyor.

Ali TİRİTOĞLU