BU YAZ MUTLAKA!

BU YAZ MUTLAKA!

BU YAZ MUTLAKA!

BU YAZ MUTLAKA!

Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz, Maçkalı gençlere ve çocuklara seslendi; ?Maçka, bu yaz mutlaka spora başlamalısın!?

Okulların kapanmasıyla birlikte, yıl boyunca ev, okul, kurs arasında mekik dokuyan çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimini sürdürebilmesi için Yaz Spor Okulları başladı.

GENÇLER BU İMKANI DEĞERLENDİRMELİ
Maçka İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, çocukları tatilde spor ve diğer aktivitelerle buluşturacak olan Yaz Spor Okulları kayıtlarının başladığını duyurdu.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü´ne başvuru formu ile kayıt yaptıracak olan 05-18 yaş arasındaki çocuklar, 10´un üzerinde farklı branşta spor yapma imkânı bulacaklar.

FİZİKSEL VE ZİHİNSEL GELİŞİME KATKI!
Çocukların ve gençlerin gerek fiziksel gerekse zihinsel açıdan gelişimlerine büyük katkı sağlayacak olan Yaz Spor Okulları ile ilgili değerlendirmede bulunan Maçka İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nevzat Beldüz önemli bilgiler paylaştı.
Beldüz, değerlendirmesinde şunları kaydetti;

YAZ SPOR OKULLARI ÜCRETSİZ
?Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzce ücretsiz olarak açılan Yaz Spor Okulları Kursu, çocukların hem boş vakitlerini değerlendirmelerini, hem de sağlıklı yetişmeleri ve sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacıyla açılmıştır. Çocuklarımızın gün boyunca evde oturup telefon, bilgisayar tablet başında zaman geçirmelerini engelleyecek, zorlayıcı bir etkinlik olmadığı için de çocuğu bunaltmayacağı gibi, ilerleyen yaşlarda özgüven kazanmasına da katkı sağlayacak olan bu kurslar tamamen çocuklarımızın yararı gözetilerek açılmaktadır.?

HER ZAMAN KOŞULDA FIRSAT VAR
Yaz tatillerinde farklı ilçelere giden ve tatillerini spor yaparak değerlendirmek isteyen çocukların da,  bulundukları yerdeki Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğüne müracaat etmeleri durumunda bu okullardan faydalanabileceğini belirten Maçka Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nevzat Beldüz, kayıtların devam ettiğini hatırlattı.
Maçka´da bulunmayan etkinliklerden olan Yüzme havuzları: haftada iki gün (90 TL servis ücreti), Tenis, Jimnastik, Atıcılık gibi etkinliklerin de haftada bir günlük olarak Trabzon´da yapılabileceğini aktaran Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Beldüz,  çocukları yaz boyunca bir şenlik havasında sürecek olan Yaz spor Okulları ve Gençlik Kamplarına davet etti.
Ali TİRİTOĞLU